Rashica'nın sakatlığı planları bozdu! Şans hangi isme gülecek?

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, Kosova Milli Takımı'nda sakatlanan Milot Rashica sonrası sağ kanat pozisyonunda sıkıntıya girdi.

ABONE OL
GİRİŞ 17.10.2024 10:09 GÜNCELLEME 17.10.2024 11:19 Beşiktaş
Rashica'nın sakatlığı planları bozdu! Şans hangi isme gülecek?
Rashica'nın sakatlığı planları bozdu! Şans hangi isme gülecek?

Beşiktaş'ta bu sezona iyi bir başlangıç yapan Milot Rashica'nın, Kosova Milli Takımı'nın Güney Kıbrıs'ı 3-0 yendiği Uluslar Ligi maçında sakatlanması siyah beyazlı teknik heyetin canını sıktı.

Rashica'nın MR görüntülenmesinde uyluk üst iç adalesinde (adduktor longus) gerilme ve ödem tespit edildi. 

GALATASARAY DERBİSİ İÇİN DURUMU BELİRSİZ

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Kosovalı futbolcunun Konyaspor ve gelecek haftaki Lyon karşılaşmalarında forma giyemeyeceği, Galatasaray derbisi için de durumunun belirsiz olduğu aktarıldı.

Siyah-beyazlıların bu sezon kanat rotasyonunda Rashica gibi Joao Mario, Ernest Muçi, Semih Kılıçsoy ve Can Keleş yer alıyor.

Bu oyuncular arasında orjini sağ kanat olan ise tek bir isim var; o da Can Keleş. Ancak 23 yaşındaki futbolcu şu ana dek Süper Lig'de hiç forma şansı bulamadı.



CAN VAN BRONCKHORST'UN GÖZÜNE GİREMEDİ


Teknik direktör Van Bronckhorst'un planlarında yer almayan genç oyuncunun, pazar günkü Konyaspor karşılaşmasında da sahada olma ihtimali oldukça az.

Süper Lig'de hiç süre bulamayan gurbetçi sağ kanat oyuncusuna toplamda sadece 9 dakika şans verildi. 23 yaşındaki oyuncu, Avrupa kupalarında Ajax sınavında 6, Lugano maçında da sadece 3 dakika ter dökmüştü. 

Can, Karagümrük'te geçen sezon 35 maçta 5 gol - 4 asistle kendini göstermiş ve takımının kilit isimleri arasına girmişti.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • 24 erdoğan 3 saat önce Şikayet Et
    Oynatmayacaksaniz neden aldiniz
    Cevapla
  • Misafir 3 saat önce Şikayet Et
    Gedson Fernandes kanatlara alsaya
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR