Hasan Arat devreye girdi! Dünya yıldızı ocakta Kartal olacak

Hücum hattına takviye yapmak isteyen Beşiktaş'ın, PSG'nin yıldızını kiralamak için girişimlere başladığı iddia edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 22.10.2024 11:39 GÜNCELLEME 22.10.2024 11:39 Beşiktaş
Hasan Arat devreye girdi! Dünya yıldızı ocakta Kartal olacak
Hasan Arat devreye girdi! Dünya yıldızı ocakta Kartal olacak

Yaz transfer döneminde Rafa Silva, Immobile, Pualista, Joao Mario gibi dünya yıldızlarını İstanbul'a indiren Beşiktaş, büyük bir transfer harekatına daha hazırlanıyor. Devre arasında hücum hattına takviye yapmak isteyen Siyah-beyazlılar, PSG'nin İspanyol yıldızı Marco Asensio'yu transfer etmek için çalışmalara başladı.

İLK HEDEF KİRALAMA

Fotomaç'ın haberine göre; her iki kanatta da oynayabilen 28 yaşındaki futbolcu için çalışmalara başladı. Siyah-beyazlıların önceliği satın alma opsiyonu ile yarım sezonluk kiralamak. Başarılı oyuncu, her iki kanatta da forma giyebiliyor. 

HASAN ARAT BİTİRECEK

Haberde Hasan Arat'ın, başkanlık seçimi öncesi PSG ve Avrupa Kulüpler Birliği Başkanı ve arkadaşı Al-Khelaifi ile Doha'da bir araya geldiği, Beşiktaş JK ve PSG arasında futbolcu transferi konusunda prensip anlaşmasına vardığı belirtildi. Başkan Arat'ın, PSG Başkanı Nasser ile ikili ilişkilerini de kullanarak bu transferi ara transfer döneminde bitireceği vurgulandı.

Ahmet Polat Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Ahmet Polat

Editör Hakkında

22 Ağustos 1996’da Yalova’da doğdu. Lisans eğitimini 2023 yılında Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2023 yılında İstanbul’da başladı. Şu an Haber7.com’da spor editörü olarak meslek hayatını sürdürmektedir.
YORUMLAR 1
  • analiz02 1 saat önce Şikayet Et
    Artık birileri bu kulüpleri durdursun bu borçları kim ödeyecek .... YETER ARTIK ....
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR