Hasan Arat, Ahmet Nur Çebi'ye patladı! 'Altında kalırsınız'

Beşiktaş Kulübünün 2024 Yılı Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı'nda konuşan Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, eski başkan Ahmet Nur Çebi'yi sert sözlerle eleştirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 27.10.2024 14:33 GÜNCELLEME 27.10.2024 14:44 Beşiktaş
Hasan Arat, Ahmet Nur Çebi'ye patladı! 'Altında kalırsınız'
Hasan Arat, Ahmet Nur Çebi'ye patladı! 'Altında kalırsınız'

Beşiktaş Kulübünün 2024 Yılı Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı ICC İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Oditoryumu'nda gerçekleştirildi.

Kulübün net borcunun 8 milyar 429 milyon TL olduğu açıklandı.

Siyah-beyazlı kulübün başkanı Hasan Arat, kongrede açıklamalarda bulundu.

"KONGREYE KALABALIK KORUMALARLA GELMEYECEKSİNİZ"

Beşiktaş'ın bir önceki başkanı Ahmet Nur Çebi ve yönetimini eleştiren Hasan Arat, "Ne zaman huzurunuza gelsem gerçekleri anlattım. Bugün öğreneceklerinizle Beşiktaş'ta bir dönemin sona ereceğini tamamen göreceksiniz. Unutmayın bize tüzüğümüz gereği devir teslim yapılmadı. Görevi bırakıyorsanız devir teslim yapacaksınız ve kongreye kalabalık korumalarla gelmeyeceksiniz. Beşiktaş başkanına kimse parmak sallayamaz dedim. Burası tüm Türkiye'nin seyrettiği, en büyük camialarından birisidir. Kimse buraya gelip meydan okuyamaz. Beşiktaş ağır taştır altında kalırsınız." dedi.

Hasan Arat sözlerine şöyle devam etti, "Yönetimde keyfilik, tek imza uygulaması ve denetimden kaçınma dönemi sona ermiştir. Daha şeffaf ve güçlü bir kurumsal yapı kurulmuştur. Beşiktaş'ın kurumsallaşmasının, modernize olmasının önü tamamen açılmıştır."

Tüpraş Stadyumu için planlanan "Kara Duvar" projesiyle ilgili Arat, "Kara Duvar'ın yasal işlemleriyle ilgili çalışmalar bitti. Artık devletten izin bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

AHMET NUR ÇEBİ'YE YÜKLENDİ

Eski yönetime eleştirilerini sürdüren Arat, "Eski yönetim giderken şöyle demişti, bu takım başarılı olursa bana pay verin demişti. Gece 23.59'da yemekli partide aldığınız Eric Bailly transferinden mi pay verelim. Ante Rebic transferinden mi pay verelim. Ruiz ve Tyler Boyd için mi pay verelim. Futbol takımımıza değişiklik yapabilmek için tek şansımız kış dönemiydi. Yeni oyuncuların katılmasını sağlamak için tek hedefimiz Türkiye Kupası'ydı." açıklamasında bulundu.

Bu sezon başında 37 oyuncuyla yollarını ayırdıklarına dikkat çeken Hasan Arat, takıma ve teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'a güvendiklerini söyledi.

"HOCAMIZA GÜVENİN, BU TAKIM İYİ BİR TAKIM"

Arat, "Beşiktaş'ın son şampiyonluğundan bu yana 36 oyuncu almış. Görevi devraldığımızda ciddi gruplaşmalar vardı. Sezon başında 37 oyuncu yolladık. 8 oyuncu aldık. Bu yollanlar kiralık, kontratı bitenler ya da feshedilenler. Hedef bölgelere yönelik isimler aldık. Giovanni van Bronckhorst'la çok iyi bir uyum içerisindeyiz. Hocamıza güvenin, Bu takım iyi bir takım. Zorluklarımız var. 14 yabancı sınırı nedeniyle son gece ancak Amartey'nin sözleşmesini feshedebildik. Kış transfer dönemi geldiğinde hocamızın talepleri doğrultusunda ihtiyaçları yerine getirecek." dedi.

AhmetPolat Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - AhmetPolat

Editör Hakkında

22 Ağustos 1996’da Yalova’da doğdu. Lisans eğitimini 2023 yılında Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2023 yılında İstanbul’da başladı. Şu an Haber7.com’da spor editörü olarak meslek hayatını sürdürmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR