Serdar Topraktepe'ye teklif geldi! Solskjaer soluğu yönetimin yanında aldı
Beşiktaş teknik direktörü Ole Gunnar Solskjaer, takımda yardımcı antrenör olarak görevine devam eden Serdar Topraktepe için yönetimden istekte bulundu.
ABONE OL
GİRİŞ 10.03.2025 14:38
GÜNCELLEME 10.03.2025 14:45
Beşiktaş
Beşiktaş'ta Ole Gunnar Solskjaer'in göreve gelmesi sonrası Serdar Topraktepe, yardımcı antrenör olarak işine devam ediyor.
Türkiye'den bazı takımların ilgisi olduğu ve teklif hazırlığında bulunduğu iddia edilen 48 yaşındaki teknik adamla ilgili Ole Gunnar Solskjaer'in kararını açıkladığı belirtildi.

SOLSKJAER, TOPRAKTEPE'Yİ TAKIMDA İSTİYOR
Sözcü'de yer alan habere göre, Solskjaer'in Serdar Topraktepe'yi bırakma niyeti yok. Norveçli çalıştırıcının yönetim ile yaptığı görüşmede "Serdar Topraktepe bizimle kalmalı" dediği ifade edildi.
Beşiktaş'ta iki farklı dönemde geçici teknik direktörlük yapan Serdar Topraktepe, son döneminde 9 maçta takımın başında yer aldı ve maç başına 1.44 puan ortalaması yakaladı.
YORUMLAR 2
-
malatya balabanlı 9 ay önce Şikayet EtBence de kalmalı , taş yerinde ağırdırBeğen Toplam 4 beğeni
-
Haydar 9 ay önce Şikayet EtO taş değil ki toprakBeğen Toplam 1 beğeni