9 kişilik rakibi yenemediler! Beşiktaş tarihinde bir ilk...

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'de Konyaspor'a yenildi. Siyah beyazlılar tarihinde bir ilki yaşadı.

ABONE OL
GİRİŞ 15.03.2025 22:59 GÜNCELLEME 15.03.2025 22:59 Beşiktaş
9 kişilik rakibi yenemediler! Beşiktaş tarihinde bir ilk...
9 kişilik rakibi yenemediler! Beşiktaş tarihinde bir ilk...

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş, konuk olduğu Tümosan Konyaspor'a 1-0 yenildi. Yeşil beyazlıların golünü Uğurcan Yazğılı attı.

Konyaspor'da Melih Bostan 27, Ndao 64. dakikalarda kırmızı kart gördü. 

Opta'nın verisine göre Beşiktaş, Süper Lig tarihinde ilk kez 9 kişi kalan rakibine karşı kaybetti. Siyah beyazlılar ayrıca rakibinin kırmızı kart gördüğü son 5 maçı kazanamadı.

Seyfullah Kaygusuz Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah Kaygusuz

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Biri 13 saat önce Şikayet Et
    Her şey o salıncakla başladı. Bir an evvel Beşiktaş özüne dönmeli. Parayı değil adaleti savunmalı ve Galatasaray un yanında olmalı.
    Cevapla
  • Misafir 15 saat önce Şikayet Et
    Kim girdiyse oyuna sacmaladi
    Cevapla
  • Futbolsever4444 22 saat önce Şikayet Et
    Beşiktaşın sorunu teknikdirektör değildi beşiktaşın problemi futbolcuların saha içinde uyumsuzluğu kadro planlamasının doğru olmayışı , beşiktaş seviyesinde futbol oynamayan futbolçular mevcut .
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR