Beşiktaş gece saatlerinde ayrılığı açıkladı: Ülkesine dönüyor

Beşiktaş, takımın Brezilyalı savunma oyuncusu Gabriel Paulista ile yol ayrımına gidildiğini duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 06.01.2026 23:32 GÜNCELLEME 07.01.2026 00:27 Beşiktaş
Beşiktaş gece saatlerinde ayrılığı açıkladı: Ülkesine dönüyor
Beşiktaş gece saatlerinde ayrılığı açıkladı: Ülkesine dönüyor

Daha önce Mert Günok ve Necip Uysal ile ayrılık kararı alan Beşiktaş'ta, gece saatlerinde Gabriel Paulista'nın vedası resmileşti.

Kulüpten yapılan açıklamada, Paulista'nın "ailevi gerekçelerle" takımdan ayrıldığı belirtildi.

"Paulista’nın talebi, kulübümüzün menfaatleri ile futbolcumuzun huzuru ve mutluluğu göz önünde bulundurularak olumlu olarak değerlendirilmiştir."

Ayrıca, 35 yaşındaki deneyimli savunmacının ülkesinde transfer görüşmeleri gerçekleştireceği detayına yer verildi:

"Gabriel Paulista, kulübümüzün bilgisi ve izni dahilinde ülkesine dönerek transfer görüşmelerinde bulunmak üzere Antalya kampımızdan ayrılmıştır."

Gabriel Paulista bir maç öncesi sahada ısınırken.

Gabriel Paulista ise vedasında "Oldukça zor bir karar. Bir süre önce annemde bir hastalık olduğunu öğrendik O zamandan beri tedavi arayışı içerisindeyiz. Ama hiç tedavisi olmayan bir hastalık. Kısa bir süre önce hastaneye kaldırıldı. Ben de Brezilya'ya gittim. Vücudunun bir tarafı felç, annem zaten yaşlı... Mental olarak iyi durumda değilim. Ailemden, babamdan da uzak olmak çok zor. Annemin bu durumda olması babam için de çok zor. Annem çok acı çekiyor." ifadelerini kullandı. 

KAYNAK : Haber7
Ramazan Dengiz Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 2
  • Manual 17 saat önce Şikayet Et
    Olum genc topcular alin artik yeter
    Cevapla
  • Tosya 19 saat önce Şikayet Et
    Kim aldı bunları arasanız bulamadınız bunların 3 katı iyi futbolcular amatörde oynuyor
    Cevapla
  • Isi 23 saat önce Şikayet Et
    Gitsin Pek katkısı yok, Yenisini getirsinler yerine Bulamazlarsa da necip‘i dahil etsinler kadroya. Bundan daha iyi iş yapar.
    Cevapla
  • İlyas 1 gün önce Şikayet Et
    35 yasinda bence gittigine sevinin bir ihtiyar daha gitti
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR