Beşiktaş'ta harekat başlıyor! 6 pozisyona transfer
Beşiktaş Kulübü, yaz transfer dönemi için gaza bastı. Kara Kartal'da futbol direktörü Serkan Reçber, Avrupa'da ilk temasları kurarken, tam 6 pozisyona takviye yapılması planlanıyor.
ABONE OL
Önümüzdeki için parolayı 'Şampiyonluk' olarak belirleyen Beşiktaş'ta bu doğrultuda çalışmalar şimdiden başladı. Devre arasında yaptığı transferlerle dikkatleri üzerine çeken siyah-beyazlılarda yaz transfer döneminde de benzer bir politikanın izlenmesi bekleniyor.

BEŞİKTAŞ'IN LİSTESİ KABARIK
HT Spor'da yer alan habere göre: Beşiktaş Başkan Serdal Adalı, teknik direktör Sergen Yalçın ve futbol direktörü Serkan Reçber ile görüşerek yaz dönemindeki hamleleri masaya yatırma kararı aldı. Kartal'da öncelikli hedeflerin kaleci, sol stoper, sol bek, sol kanat, orta sahada ve forvet olduğu kaydedildi.
Transferde yaşanacak gelişmelere ve ayrılıklara göre farklı bölgelere de takviyeler gelebileceği aktarıldı. Haberde, Serkan Reçber'in, Almanya ve İngiltere'de ilk temasları kurduğu ve başkan Adalı'ya çalışmalarla ilgili bilgi vereceği belirtildi.
-
Borahan 52 dakika önce Şikayet EtAynen en iyi oyuncular bulunmalı iatikrarlı olacak takıma tam katkı sağlayacak.Beğen Toplam 1 beğeni
-
Misafir 1 saat önce Şikayet Etseneye UEFA Kupası Beşiktaş'ın olacak inşallah.Beğen Toplam 10 beğeni
-
Cat 48 dakika önce Şikayet EtKesinBeğen
-
Barış 1 saat önce Şikayet EtNe senesi ? O kupa bu Mayıs’da Dolmabahçe’de olacak ! Bol bol resmini çekersiniz anca :)))))))Beğen
-
memett 1 saat önce Şikayet Etborç gırtlağı geçti nasolsa batın batınBeğen Toplam 2 beğeni