Beşiktaş'tan stadyuma ayar! Koltuklar 3'er santimetre kısaltılarak kapasite artırılacak
Beşiktaş Kulübü, yeni sezon için stadyumda da büyük bir değişikliğe gitmeye hazırlanıyor. Siyah-beyazlılar, Tüpraş Stadyumu'ndaki kale arkası tribün koltuklarının boyunu 3'er santimetre kısaltarak, kapasiteyi 46 bin kişiye yükseltecek.
Beşiktaş, Tüpraş Stadyumu'nun kapasitesini artırmak için dikkat çeken bir düzenlemeye gidiyor. Kara Kartal, statta kale arkalarında yer alan koltukların boyutlarında değişiklik yaparak kapasiteyi yükseltecek. Yapılacak çalışma kapsamında kale arkalarındaki tüm koltukların ölçüsü 3'er santimetre küçültülecek.
KAPASİTE 46 BİNE YÜKSELECEK
Mevcut kapasitesi 42 bin 684 olan Tüpraş Stadyumu'nun, düzenlemenin tamamlanmasının ardından yaklaşık 46 bin seyirci kapasitesine ulaşması bekleniyor.
Bu operasyonla birlikte Beşiktaş, daha fazla taraftarını tribünlere alabilecek.

KASIM AYINDA TAMAMLANACAK
Statta yapılacak koltuk düzenlemesinin kasım ayında tamamlanması planlanıyor. Bu nedenle söz konusu bölümlerdeki koltuklar kombine satışına dahil edilmeyecek.
Beşiktaş Yönetimi, kapasite artışı sonrası oluşacak yeni koltukları maç bazlı bilet olarak satışa sunacak.
-
Ah be 1 saat önce Şikayet EtKardeşim siz başarılı olun aradaki 3 bin küsür farkı seyirci kapatır zaten. İnce hesapları bırakınBeğen Toplam 3 beğeni