Salah'tan herkesi şoke eden karar! 20 milyon Euro'yu anında reddetti
Dünyaca ünlü futbolcu Mohamed Salah, önceliğinin Beşiktaş olduğunu belirterek Suudi Arabistan'dan gelen 20 milyon Euro'luk teklifi reddetti.
Beşiktaş tüm dünyada ses getirecek Mohamed Salah transferinin eşiğinde. Siyah-beyazlıların 34 yaşındaki futbolcuyla temel konularda anlaştığı ve işin artık küçük detaylara ve imzaya kaldığı belirtiliyor.
SUUDİ ARABİSTAN TAKIMLARINA BEŞİKTAŞ CEVABI
Sabah'ta yer alan habere göre Salah, 20 milyon euro ile kendisine Beşiktaş'tan daha yüksek bir maaş teklif eden Suudilere,önceliğinin siyah-beyazlılar olduğunu iletti.
Bu cevabıyla Suudileri adeta şoka sokan Salah'ın özellikle eşinin İstanbul konusunda ısrarcı olduğu vurgulandı.

12 MİLYON EURO MAAŞ
Beşiktaş, Salah'ın 12 milyon euroluk maaş talebini kolay bonuslar şeklinde tamamlayarak verebileceğini iletti ve maaş görüşmelerinde sona gelindi. Sözleşmenin 1+1 yıllık ya da direkt 2 yıl şeklinde olması bekleniyor.
ADALI İLE ITALIANO GÖRÜŞECEK
İşin artık bonuslar, imza parası, imaj hakları gibi detaylara kaldığı ifade edildi. Serdal Adalı, bugün Vincenzo Italiano ile Salah konusunu bir kez daha görüşecek.

-
Beklemti 8 dakika önce Şikayet EtSalah matarama su ko diyor galibaBeğen
-
Misafir 12 dakika önce Şikayet EtSonra anlar jimnastik kulübüne geldiğini.Beğen
-
Misafirim 14 dakika önce Şikayet EtNiye reddetsin bjknin ne özelliği var kandırmayın milleti Almayın şu adamı genç yeteneklere harcayın paranızıBeğen
-
ORTADAN 15 dakika önce Şikayet EtHayırlı olsunBeğen
-
Beheç 16 dakika önce Şikayet EtBunun yerine genç oyuncu alsanız, Beşiktaş için daha yerinde olur.Beğen