Beşiktaş'ın yeni golcüsü belli oldu! Dünyaca ünlü forvetle anlaşma sağlandı
Beşiktaş'ın, Darwin Nunez'in kiralanması konusunda Al Hilal ile anlaştığı aktarıldı. Yıldız isim, takımının son oynadığı maçta forma giymedi.
Bu sezon Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Beşiktaş, transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Siyah-beyazlı ekip, forvet takviyesi için geri sayıma geçti.
AL HİLAL İLE ANLAŞMA SAĞLANDI
Ünlü gazeteci Savha Tavolieri'nin haberine göre; Beşiktaş, Darwin Nunez'in kiralanması konusunda Al Hilal ile anlaştı.
Siyah-beyazlı ekibin, Uruguaylı golcüyle görüşmelerini sürdürdüğü aktarıldı.
Transfer olmaya hazırlanan Darwin Nunez, Al Hilal'in hazırlık maçında forma giymedi.

NUNEZ'İN KARİYERİ VE PİYASA DEĞERİ
Futbol kariyerine ülkesi Uruguay'ın Penarol takımında başlayan Darwin Nunez, Avrupa'da ilk olarak İspanyol ekibi Almeira'ya 12 milyon Euro karşılığında transfer oldu. Sonrasında 34 milyon Euro karşılığında Benfica'nın yolunu tutan Nunez, Portekiz ekibinden Liverpool'a 85 milyon Euro karşılığında gitti.
Uruguaylı golcü, geçen sezonun başında ise İngiltere'den Suudi Arabistan ekibi Al Hilal'e 53 milyon Euro'luk bedelli gitti.

27 yaşındaki oyuncu için kariyeri boyunca şu ana kadar 184 milyon Euro bonservis bedeli ödendi.
Forma giydiği takımlarda 306 maça çıkan Nunez, 117 gol ve 51 asist kaydetti.
-
Misafir 15 dakika önce Şikayet EtHarvard da Bu kadar sallayan birini ilk defa görüyoruz diye özel araştırma başlatmış.Beğen
-
Osmanlı 30 dakika önce Şikayet EtDarvin nunuz muhammed salah bruno toppunuz gelin. Abileriniz bu sene himmetli çıkmış belli ki.Beğen
-
Mahı 34 dakika önce Şikayet EtDuydun mu Ayşe şu bizim beştaşın duruşu Harvard’da özel araştırmaya girmiş bu nasıl bir dik duruş diyeBeğen Toplam 1 beğeni
-
Barış 40 dakika önce Şikayet Et::))))))) Alemin Kralı Dik Duruş ::)))))))))Beğen