Sosyal medyada gündem oldu! Beşiktaş tribününde Fenerbahçeli çocuk
UEFA Avrupa Ligi'ndeki Beşiktaş-Marsilya maçında siyah-beyazlı taraftarların arasında Fenerbahçe formasıyla tribünde yer alan bir çocuğun görüntüsü sosyal medyada büyük ilgi gördü.
GİRİŞ 17.09.2026 23:14
GÜNCELLEME 17.09.2026 23:14
Beşiktaş
UEFA Avrupa Ligi'nin ilk haftasında Beşiktaş sahasında Fransa ekibi Marsilya'yı konuk etti.
Tüpraş Stadı'nda oynanan karşılaşmada tribünlerde renkli ve tebessüm ettiren anlar yaşandı.
Siyah-beyazlı taraftarların tribünleri tamamen doldurarak takımlarına büyük bir coşkuyla destek verdiği mücadelede, kameralara yansıyan küçük bir futbolsever dikkatleri üzerine çekti. Beşiktaş taraftarlarının arasında, üzerindeki Fenerbahçe formasıyla maçı izleyen çocuk, maçın en çok konuşulan detaylarından biri oldu.
Rakipliğin ve ezeli rekabetin ötesinde futbolun birleştirici ve neşeli yüzünü gözler önüne seren bu samimi kare, sosyal medyada da büyük ilgi gördü ve sporseverlerden takdir topladı.

YORUMLAR 3
-
Misafir 21 dakika önce Şikayet Eto Gençlerbirliği taraftarı o zat bu kareyi görmüştür de yüzü kızarmıştır tabi kızaracak bir yüzü var mı diye düşünüyorumBeğen Toplam 2 beğeni
-
Özgül 29 dakika önce Şikayet EtBu yasi kücük büyük insani alkisliyorum.Beğen Toplam 1 beğeni
-
Misafir 31 dakika önce Şikayet Etne güzel işteBeğen Toplam 2 beğeni