Nihat Kahveci'den Beşiktaş için iddialı çıkış: 100 kere imza atarım!

Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi’nde Crystal Palace ile 2-2 berabere kaldığı karşılaşmayı değerlendiren Nihat Kahveci, siyah-beyazlıların performansını ve atmosferi övdü.

Bizi Takip Edin
GİRİŞ 23.10.2026 10:45 GÜNCELLEME 23.10.2026 10:55 Beşiktaş
Nihat Kahveci'den Beşiktaş için iddialı çıkış: 100 kere imza atarım!
Nihat Kahveci'den Beşiktaş için iddialı çıkış: 100 kere imza atarım!

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’nde Crystal Palace ile 2-2 berabere kaldı.

Mücadeleyi Kontraspor YouTube kanalında yayınlanan programda değerlendiren Nihat Kahveci, siyah-beyazlıların performansını ve atmosferi övdü.

Nihat Kahveci, “Beşiktaş’ta nereden nereye…” diyerek başladığı değerlendirmesinde, “Avrupa Ligi’nde neden 9 puanımız yok da 7 puanımız var diye üzülüyoruz” ifadelerini kullandı.



"NET 11 İLE ÇIKSAYDI 4-2 YA DA 5-3 BİTERDİ BU MAÇ"

Kahveci, sahadaki mücadeleyi ve atmosferi ise şöyle anlattı:

Bu sahada, bu atmosferde oynayan Beşiktaş nasıl yenilir abi? Bir koşan üç, üç koşan beş koşuyor. İnanılmaz! Net 11 ile çıksaydı, 4-2 ya da 5-3 biterdi bu maç.

Marsilya, Crystal Palace ve Hoffenheim gibi rakiplere karşı alınan 7 puana “100 kere imza atarım” diyen Kahveci, “Helal olsun” diyerek de takımı kutladı.

"KARDEŞİM ÜMİT! NİYE 2 METREDEN UÇUYORSUN?"

Kahveci, Ümit Akdağ’ın 77. dakikada gördüğü kırmızı kartı da değerlendirdi. “Kardeşim, canım, ciğerim, Ümit! 2 metreden niye uçuyorsun? Sarı kartın var. Bir, ufak dokunsan ikinci sarı, kırmızı. İki, net kırmızı, doğru karar. Ben adaletli insanım abi. Hiç gerek yok. Bence o an yine beraberliğe okey diyorum. İnanılmaz. Gerçekten Ümit. Kırmızıyı görmese…” şeklinde konuştu.

Beşiktaş, Marsilya’yı 4-1, Hoffenheim’ı 3-2 yenerek lig aşamasına 6 puanla başlamış, Crystal Palace ile 2-2 berabere kalarak puanını 7’ye yükseltmişti. Karşılaşma, Ümit Akdağ’ın doğrudan kırmızı kart görmesiyle 10 kişi tamamlanmıştı.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 4 TÜMÜ
  • Çarşı 2 dakika önce Şikayet Et
    Djalo denilen arkadaş kendini van dijk zannediyor tam bir saatli bomba Trossard aldığın para haram Arsenal de oynadığının çeyreğini oynamıyorsun takımın el frenisin Vincenzo italyano 650 milyon dolarlık takıma rotasyon neyin kafası tam kadro çıksan üç puan daha almıştık rotasyon yaptığın oyuncular ikinci liğ seviyesinde adamlar
    Cevapla
  • İ.K 3 dakika önce Şikayet Et
    Crystal palace ilk yarı çok etkiliydi, üç dört gol atabilirdi. Bjk tek sefer geldi gol yaptı. İkinci yarı değişiklikler Bjk lehine oldu. Salih oyunu domine etti, Ümit ise amatörce takımı riske soktu. Güçlü rakibi karşısında, ikinci yarı güçlü reaksiyon gösterdi bir puan aldı. Tebrikler Beşiktaş a.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle