Avrupa'da Beşiktaş'a Alman, Trabzonspor'a Estonyalı hakem!

UEFA, Avrupa Ligi'nde oynanacak Celtic-Beşiktaş ve Konferans Ligi'nde yapılacak Trabzonspor-Freiburg maçlarının hakemlerini açıkladı.

Bizi Takip Edin
GİRİŞ 03.11.2026 12:32 GÜNCELLEME 03.11.2026 13:31 Beşiktaş
Avrupa'da Beşiktaş'a Alman, Trabzonspor'a Estonyalı hakem!
Avrupa'da Beşiktaş'a Alman, Trabzonspor'a Estonyalı hakem!

UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde perşembe günü mücadele edecek Türk takımlarının karşılaşmalarını yönetecek hakemler açıklandı.



BEŞİKTAŞ MAÇINDA ALMAN HAKEM

UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak Celtic-Beşiktaş mücadelesinde Alman hakem Sascha Stegemann düdük çalacak.

UEFA'nın açıklamasına göre Celtic Park'ta TSİ perşembe 23.00'te oynanacak müsabakada Stegemann'ın yardımcılıklarını Alman Christof Günsch ile Marco Achmüller yapacak.

Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Almanya Futbol Federasyonundan Martin Petersen olacak.



TRABZONSPOR'A ESTONYALI HAKEM

Trabzonspor'un Konferans Ligi'nde Alman temsilcisi Freiburg ile oynayacağı karşılaşmayı ise Estonyalı hakem Kristo Tohver yönetecek.

UEFA'nın açıklamasına göre Papara Park'ta oynanacak ve perşembe saat 20.45'te başlayacak müsabakada Tohver'in yardımcılıklarını Estonya Futbol Federasyonundan Silver Koiv ile Sander Saga yapacak.

Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Estonyalı Kevin Kaivoja olacak.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Yusuf 36 dakika önce Şikayet Et
    Hakemler kimseyi ilgilendirmez. ilgilendirmemeli.
    Cevapla