Faydalı web siteleri

İnternette hergün e-posta adresiniz ve sosyal ağlar arasında mekik dokuyorsanız yer imlerinize yeni siteler eklemenizin zamanı gelmiştir. İşte haftanın en ilginç web siteleri...

ABONE OL
GİRİŞ 22.05.2011 14:38 GÜNCELLEME 22.05.2011 14:38 Bilgisayar
Faydalı web siteleri
Faydalı web siteleri

90'lı yıllarda sadece şirketlerin resmi siteleri bulunuyordu. Ancak günümüzde bu memur siteler modeli tamamen değişti. Artık şirketler bile kendi web sitelerini en eğlenceli içeriklerle doldurmayı tercih ediyor.

 
Haftanın web sitelerini görmek için tıklayınız

Yeni Siteler Keşfedin

Sosyal medyanın gelişmesi ise internet sitelerinin daha faydalı ve insanları eğlendiren içerikler üretmeye zorladı. Peki, bu sitelerden kaç tanesinden haberiniz var?

Sürekli e-posta, haber ve sosyal ağ sitelerinin oluşturduğu kıyamet üçgeninden kurtulamıyorsanız size yardımcı olalım. İşte teknoloji sitesi ShiftDelete.Net'in seçtiği faydalı adresler.

Siteleri Tanıtan Adres

Sosyal ağlarda insanlar yaptıkları işleri ve özelliklerini tanıtarak yeni kişilerle tanışabiliyor. Bu adres ise aynı mantığı siteler üzerine yayılmış hali. Site sahipleri bu platformu kullanarak kendi adreslerini tanıtabiliyor. Site üzerinde yasadışı sitelerin tanıtılması yasak.


Siteye Ulaşmak İçin Tıklayınız


(ShiftDelete.Net)

Bu sitelerden en çok hangisini beğendiniz?
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR