Bingöl’de sözleşmeli er alımı

Bingöl Valiliği, Kara Kuvvetler Komutanlığı kadrolarında görev yapmak üzere 49. Komando Tugay Komutanlığınca sözleşmeli er alımı yapılacağını bildirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 24.02.2016 14:08 GÜNCELLEME 24.02.2016 14:08 GÜNCEL
Bingöl’de sözleşmeli er alımı
Bingöl’de sözleşmeli er alımı

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, 49. Komando Tugay Komutanlığınca 3 Mart 2016’da sözleşmeli er alımı yapılacağı belirtilerek, sözleşmeli er alım sınavına 1991-1996 doğumlular ile en az ilköğretim mezunu adayların katılabileceği kaydedildi.

Askerlik yapma şartının olmadığı alımlar için adayların 3 Mart 2016’da saat 08.00’da Genç Yolu üzerindeki 2 nolu nizamiyede hazır bulunmaları istenilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Sınava katılacak adaylar beraberinde eşofman ve spor ayakkabısını getirecektir. Test ve mülakat işlemleri aynı gün tamamlanacaktır. Adaylar sınava gelirken; nüfus cüzdan fotokopisi asli ve fotokopisi, öğrenim diploması asli ve fotokopisi, vukuatlı nüfus kayıt örneği, 8 adet fotoğraf, askerlik yapmışsa terhis belgesi fotokopisi, varsa ehliyet fotokopisini beraberinde getirecektir. Başvuru şartlarını taşıyan tüm gençlerimizi Türk silahlı kuvvetleri ailesine katılmak üzere sözleşmeli er alımına bekliyoruz."

KAYNAK : AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR