Erciyesspor'dan 'yangın' açıklaması

Süper Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor, kulüp tesislerinde çıkan yangınla ilgili açıklama yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 12.02.2014 13:52 GÜNCELLEME 28.01.2015 21:20 BİRİNCİ LİG
Erciyesspor'dan 'yangın' açıklaması
Erciyesspor'dan 'yangın' açıklaması

Kayseri Erciyesspor Kulübü Başkanı Ziya Eren, 11 Şubat Pazartesi günü gece kulüp tesislerinde küçük çaplı yangın çıktığını bildirdi.

Eren, yaptığı yazılı açıklamada, Hacı Boydak Tesisleri'ndeki futbolcuların konakladığı binada, elektrik kontağından dolayı küçük çaplı yangın çıktığını ifade etti.

Eren, şunları kaydetti:

"Gece, tesislerimizde futbolcularımızın konakladığı binanın çay ocağında, elektrik aksamından kaynaklı ufak çaplı bir yangın çıkmış olup, tehlike büyümeden yangına ilk müdahale kulüp güvenliğinden sorumlu personelimiz ve tesislerimizde kalan antrenörlerimiz tarafından yapılmıştır. Yangın ilk müdahalede söndürülmüş olup sonrasında futbolcularımız ve kulüp çalışanlarımız güvenli bir şekilde binadan tahliye edilerek, Kayseri Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri kontrol maksatlı soğutma işlemi yapmışlardır. Yangında herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmamış olup, kulübümüz ve camiamıza geçmiş olsun dileklerimizi iletir, bu sebepten dolayı geçmiş olsun dileklerini ileten tüm dostlarımıza teşekkür ederim."

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR