Türk futbolunda bir skandal daha!

PTT 1. Lig'de Karabükspor - Elazığspor maçında olaylar çıktı. Karabüksporlu bir taraftar hakem Tolga Özkalfa'ya saldırdı.

ABONE OL
GİRİŞ 01.05.2016 00:23 GÜNCELLEME 01.05.2016 00:36 BİRİNCİ LİG
Türk futbolunda bir skandal daha!
Türk futbolunda bir skandal daha!

Futbol sahalarında taraftar olayları bitmek bilmiyor. Geçtiğimiz hafta Trabzonspor - Fenerbahçe maçında yaşananlar sıcaklığını korurken bu kez kötü haber Karabük'ten geldi.

Süper Lig'e çıkma mücadelesi veren PTT 1.Lig'in ikinci sırasındaki Karabükspor ile playoff mücadelesi veren altıncı sıradaki Elazığspor arasındaki mücadelede hakem Tolga Özkalfa saldırıya uğradı.



Hakeme saldırıyı gören Elazığsporlu Tom ise saldırgan taraftara uçan tekme attı. Yaşananların ardından hakemler soyunma odasına kaçarken, güvenlik güçleri olayları yatıştırmaya çalıştı.


 

YORUMLAR 65 TÜMÜ
  • can 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu anlayışdan bu düşünceden sıyrılmadıkça bu ülkede sorunlar kaçınılmazdır.. Saha karabükün elazığspor konuk oyuncu hiçbir TV kanalı karabükün adını söylemiyor sanki elazığın stadıdır gibi lanse ediliyor. Ayrıca seyircisiz oynanması gereken maçta seyirci neden bulunduruldu...
    Cevapla
  • erdal akhan 8 yıl önce Şikayet Et
    arkadaslar bu daha baslangic daha kotu gunler bizi bekliyor adalet herkes icin adalet olursa adalettir sen aziz yildirim daha mahkemedeyken 58.maddeyi degistirirsen kisilerle kurumlari ayiralim dersen sonu böyle olur aziz yildirimi oraya o kurumun fenerin delegeleri secmedimi
    Cevapla
  • Vatandaş 8 yıl önce Şikayet Et
    Sen tutar geçen hafta hakem döven çocuğu sorgular serbest bırakırsan bir gün saha da ya hakem ya futbolcu birini öldürürler. Nasılsa bişey olmuyor.
    Cevapla
  • serce 8 yıl önce Şikayet Et
    böyle taraftarı içeri bile almayacak sin
    Cevapla
  • efe 8 yıl önce Şikayet Et
    insallah cikamassin karabûk
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR