1. Lig'de 2 teknik adamla yollar ayrıldı!

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Göztepe, teknik direktör Radomir Koković ile Altay ise teknik direktör Djilali Bahloul ile yolların ayrıldığını açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 20.11.2023 20:14 GÜNCELLEME 20.11.2023 20:14 BİRİNCİ LİG
1. Lig'de 2 teknik adamla yollar ayrıldı!
1. Lig'de 2 teknik adamla yollar ayrıldı!

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Göztepe, teknik direktör Radomir Kokovic'le yollarını ayırdı.

Göztepe Kulübünden yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Futbol A takımı teknik direktörümüz Radomir Kokovic ile yollarımız ayrılmıştır. Radomir Kokovic'e Göztepe'mize katkılarından ötürü teşekkür ediyor, devam eden kariyerinde başarılar diliyoruz. Futbol A takımımızın yeni teknik direktörü ve ekibi yarın taraftarlarımız ve kamuoyu ile paylaşılacaktır."

Bu sezon başında göreve getirilen Kokovic yönetimindeki Göztepe, 12 haftada topladığı 20 puanla 6. sırada yer alıyordu.

Altay'da da Bahloul'la yollar ayrıldı

Trendyol 1. Lig'de üst üste yaşadığı mağlubiyetler sonrası Altay'da Teknik Direktör Bahloul ile yolların ayrıldığı açıklandı.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Teknik direktörümüz Djilali Bahloul, Yönetim Kurulu Başkanımız Murat Pervane ile yapmış olduğu toplantı sonrasında istifası sunmuş ve başkanımız tarafından istifası kabul edilmiştir. Başkanımız Murat Pervane, teknik direktör Djilali Bahloul ve ekibine kulübümüze verdiği hizmetler için teşekkür ederek, kariyeri boyunca başarılı olmalarını temenni etti" ifadeleri yer aldı.

Bahloul yönetiminde biri Ziraat Türkiye Kupası, 4'ü 1. Lig olmak üzere 5 mça çıkan İzmir ekibi, 1. Lig'de 12 hafta sonunda 5 puanla son sırada yer alıyor.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 1
  • Mikail 8 ay önce Şikayet Et
    1.lig Türk futbolcuları ve teknik direktör lerin süper lige yetiştirmek için olmalıdır, takımların çoğu yabancı futbolcu ve direktör dolu gençlerimizin önünü açıyorsa kapatın gitsin
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR