Göztepe'de heyecan tavan yaptı

1'inci Lig'de milli aranın ardından 3 Nisan Çarşamba günü deplasmanda Kocaelispor'un rakibi olacak Göztepe'de tüm camiayı heyecan sardı.

ABONE OL
GİRİŞ 30.03.2024 12:07 GÜNCELLEME 30.03.2024 12:07 BİRİNCİ LİG
Göztepe'de heyecan tavan yaptı
Göztepe'de heyecan tavan yaptı

Bitime 7 maç kala Sakaryaspor'un 9 puan önünde Süper Lig potası olan 2'nci sırada yer alan sarı-kırmızılılarda planlar sadece galibiyet üzerine kuruldu.

Kocaelispor'u yenip Süper Lig yolunda dev bir adım atmayı hedefleyen Göztepe'de taraftarlar da geri sayıma geçti. Kocaelispor deplasmanında Göz-Göz'ü yalnız bırakmak istemeyen futbolseverlerin kendilerine ayrılan tribünleri tamamen dolduracağı ve biletleri tükettiği bildirildi. Kritik haftalara girilirken hem Sportif Direktör Ivan Mance hem de teknik direktör Stanimir Stoilov da teyakkuz ilan etti. Oyuncularla sık sık toplantılar yapan Mance ve Stoilov'un işi çok sıkı tuttuğu, asla rehavete izin vermedikleri öğrenildi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR