Büyük sürpriz! Tuncay Şanlı ile yollar ayrıldı

Sakaryaspor, 1. Lig sezonunun bitimine 1 hafta kala teknik direktör Tuncay Şanlı ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığını açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 05.05.2024 19:49 GÜNCELLEME 05.05.2024 21:07 BİRİNCİ LİG
Büyük sürpriz! Tuncay Şanlı ile yollar ayrıldı
Büyük sürpriz! Tuncay Şanlı ile yollar ayrıldı

Sakaryaspor, Trendyol 1. Lig'de son hafta öncesi teknik direktör Tuncay Şanlı ile yolların ayrıldığını açıkladı

Sakaryaspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Teknik direktörümüz Tuncay Şanlı ile gerçekleştirilen karşılıklı görüşmeler neticesinde yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kendisine bugüne kadarki emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz." ifadelerine yer verildi.

PLAY-OFF OYNAYACAKLAR

Sakaryaspor ligdeki son maçında, evinde oynadığı karşılaşmada kümede kalma mücadelesi veren Tuzlaspor'a 2-0 kaybetmişti. Sakaryaspor, Süper Lig'e yükselme yolunda play-off oynaması kesinleşen 4 takımdan biri konumunda bulunuyor.

ANTALYASPOR BAŞKANI LİSTELERİNDE OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'un Başkanı Sinan Boztepe, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek ve adı Beşiktaş ile anılan teknik direktör Sergen Yalçın ile anlaşılamaması durumda, listelerinde bulunan 6-7 teknik direktörden birinin de Fenerbahçe'nin eski yıldız oyuncusu Tuncay Şanlı olduğunu söylemişti.



SAKARYASPOR'DA COŞKUN DEMİRBAKAN DÖNEMİ

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Sakaryaspor, teknik direktörlüğe Coşkun Demirbakan'ı getirdi.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Kulübümüz teknik direktörlük görevi için Coşkun Demirbakan ile anlaşmaya varmıştır. Hoş geldin Coşkun Demirbakan." ifadeleri kullanıldı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 20 TÜMÜ
  • Amatör futbolcu 1 hafta önce Şikayet Et
    Tuzla'ya sahasında 2-0 yenilen takım finalde kimi yenecek.
    Cevapla
  • çağrıbey 1 hafta önce Şikayet Et
    Tuncay Şanlı doğru yolda kendi ne yeni bir takım bulur yoluna devam eder ona tuzak kuranlar bir gün gelir kendileri yok olur giderler
    Cevapla
  • DKNY 1 hafta önce Şikayet Et
    Coşkun Demirbakan geldiyse süper ligi unutun
    Cevapla
  • Atın İntikamı 1 hafta önce Şikayet Et
    seneye sezon ortasında yine çağırırlar..
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    ben sakarya liyim. bu Sakaryalı lar çok uyuşturucu içiyor ondan bunlar ayran için şu için zararlı şeyler den uzak durun kafa gitmez beyne oksijen gider o zaman
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR