Ayrılık sonrası Tuncay Şanlı’dan ilk açıklama

Sahasında Tuzlaspor’a 2-0 mağlup olan Sakaryaspor’un yollarını ayırdığı Tuncay Şanlı sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, “Duruşumuz aynı yolumuz belli. Ben ve ekibim elinden geleni yapmıştır” ifadelerini kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 07.05.2024 00:27 GÜNCELLEME 07.05.2024 00:27 BİRİNCİ LİG
Ayrılık sonrası Tuncay Şanlı’dan ilk açıklama
Ayrılık sonrası Tuncay Şanlı’dan ilk açıklama

Trendyol 1. Lig'in 33. haftasında Sakaryaspor, sahasında Tuzlaspor'a 2-0 mağlup oldu. Bu yenilginin ardından Sakaryaspor, Tuncay Şanlı ile yollarını ayırdı.

Yeşil-siyahlı yönetim ardından Teknik Direktör Coşkun Demirbakan ile anlaşma sağladı. Sakaryaspor ile yolları ayrılan Tuncay Şanlı, sosyal medyaı üzerinden yaptığı paylaşımda, “Duruşumuz aynı yolumuz belli. Ben ve ekibim elinden geleni yapmıştır. Atkılılar sonunda kazanacaktır. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen Sakaryaspor taraftarına teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • TAM35 1 hafta önce Şikayet Et
    Giresunspor maçı bittikten sonra sakaryalı dostlarıma bir GÖZTEPEli olarak uyarılarda bulunmuştum ve tesislere gidilmesini söylemiştim.tuzla maçı sıkıntı olabilir demiştim ve aynende öyle oldu oynattığın korkak futbol yüzünden takım direkt gidemedi
    Cevapla
  • Tolga Karataş 1 hafta önce Şikayet Et
    Bilen de yazıyor bilmeyende... Tuzlada Adana'da düşme hattında... Yenilebilirler birde play-off öncesi bazı taktikleri saklarsin play-off da çözülmesin diye... Tuncay hoca başarılı bir hocadır emeğine sağlık...
    Cevapla
  • Saito kutinyo 1 hafta önce Şikayet Et
    Dere geçerken at degistirilmez.. Korfez de Ertuğrul sağlam i göndererek aynı hatayı yaptı ikinci sıradan altıncı sıraya dustu. hala toparlayamadi. Sakarya nin da sonu aynı olacak.. bir hocayla yola çıkmışsın arkasında duracak cesareti gösteremiyorsan sende körfezin yönetimi gibi sezon sonu istifa etmek zorunda kalırsın. Bu yorum da burda kalsın.
    Cevapla
  • malatya balabanlı 1 hafta önce Şikayet Et
    Sakaryanın kadrısu çok iyi giresunu şansla yendi tuzla ya yenildi çok kötü oynadı sebebi ne bilmiuoruz ayağına gelen fırsatı kaçırıyor . Çünkü üçüncülük de büyük avantaj . Küme düşmemeye oynayan takıma yenilmesi hemde sahasında çok tuhaf .
    Cevapla
  • o kadar 1 hafta önce Şikayet Et
    Tuzla' yı yenseydin şimdi finale kalmış ve rakibini bekliyor olacaktın, elinden geleni yapıp Tuzla' yı yenemiyorsan playofta kimi yeneceksin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR