Iğdır'da halk sokağa döküldü!

TFF 2. Lig Play-off Yükselme maçında 1461 Trabzon'u 1-0 yenen Iğdır FK, adını 1. Lig'e yazdıran son takım olurken maç sonucu ile beraber Iğdır’da vatandaşlar sokağa döküldü.

ABONE OL
GİRİŞ 03.06.2024 00:15 GÜNCELLEME 03.06.2024 09:25 BİRİNCİ LİG
Iğdır'da halk sokağa döküldü!
Iğdır'da halk sokağa döküldü!

Bu sezon aldığı sonuçlarla TFF 2. Lig'de play-off finaline yükselen 1461 Trabzon ile Iğdır FK, Sivas'ta karşı karşıya geldi.



Yeşil beyazlı ekip rakibini 1-0 yenerek sahadan galibiyetle ayrıldı ve adını 1. Lig'e yazdıran son takım oldu.



Iğdır FK oyuncuları, yönetim ve Sivas’a giden taraftar Sivas’ta sevinirken maç sonucu ile beraber Iğdır’da da vatandaşlar sokağa döküldü.



Şehrin birçok noktasında bir araya gelen taraftarlar takımlarının galibiyetini havai fişekler ve araçlarıyla turlayarak kutluyor.



Vatandaşlar bu anı çok beklediklerini ve Süper Lig'e de çıkmak istediklerini belirtti.





Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 30 TÜMÜ
  • Cevat 3 ay önce Şikayet Et
    Maç baslamadan sonucu çıkacak takım belliydi sistem ığdırspor u bekliyordu oda olmuş oldu Bir Trabzonlu olarak yazıyorum yurdum onadolunun diğer bir ucundaki bir takım çıksın süper lige O ile sosya ekonomik katkısı olsun O ildeki insanlara bir heyacan Bir moral Bir zevk olsun Hoş geldin futpol arenasına Kardeş ığdırspor 1461 çıkmış çıkmamış önemli değil Trabzon şehri Zengin
    Cevapla
  • Cem 3 ay önce Şikayet Et
    Inanın anlamış deyilim hakemler yüzünden ordu spor çıkamadı yok yere kırmızı kart çıkarmış ben şahsen maçi izlemedim herkes aynı şeyi söylüyor yazık olmuş emeklere bu maçıda azda olsa izledim buradada aynı şeyler oldu bence asla hiç bir maça taraf olmadım oynayan kazansın hiç kimsenin hakkı yenmesin nihayet çıkan takımlarda bu ülkenin takımı iş allah başarılı olurlar
    Cevapla
  • Vatan evladı adem 3 ay önce Şikayet Et
    Bu macı izledim.. Trabzonlu değil im..lakin 1461 Trabzon takimni o orta hakem le vardakiler dogradı...bu ığdır a hayırlı olmaz.. ayrı ca Sevinç in zaman ımı...
    Cevapla
  • Zeki Topçuoğlu 3 ay önce Şikayet Et
    Tarafli tarafsız bütün Türkiye izledi. Hakemin en ufak bir dahli yoktu. Iğdır bileğinin hakkıyla maçı aldı. Yolu açık olsun inşallah... Ağlamak yerine bükemediğin bileği öpmeyi denemek büyük bir dürüstlük olur.
    Cevapla
  • Fasulye 3 ay önce Şikayet Et
    Fenerbahce kazandigi her hangi bir macdada deli gibi sevinmiyorlarmi.? Yaptiginiz yorumlara tüküreyim ben sapina kadar Trabzon sprorluyum ve igdir sporuda tebrik ediyorum helal olsun.
    Cevapla
  • memleket 3 ay önce Şikayet Et
    Iğdır candır, Trabzon hakemle oynayacağına maça asılsa durum farklı olurdu memleketin iki takımına da başarılar dileriz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR