Esenler Erokspor, Yeni Malatyaspor'u 2 golle geçti

Trendyol 1. Lig 2. hafta erteleme maçında Esenler Erokspor, Yeni Malatyaspor'u 2-1 mağlup etti.

ABONE OL
GİRİŞ 25.09.2024 00:08 GÜNCELLEME 25.09.2024 00:11 BİRİNCİ LİG
Esenler Erokspor, Yeni Malatyaspor'u 2 golle geçti
Esenler Erokspor, Yeni Malatyaspor'u 2 golle geçti

1'inci Lig'in 2'nci hafta erteleme maçında Esenler Erokspor ile Yeni Malatyaspor karşı karşıya geldi. Esenler Erokspor Stadyumu'nda oynanan maçta hakem Reşat Onur Coşkunses düdük çaldı. Reşat Onur Coşkunses'in yardımcılıklarını Gökmen Baltacı ve Kürşathan Akın üstlendi.

Mücadeleye etkili başlayan Esenler Erokspor, 25'inci dakikada İdris Furat'ın golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarıda başka gol sesi çıkmadı ve soyunma odasına ev sahibi ekibin 1-0'lık üstünlüğüyle gidildi. İkinci devrede de üstün oyununu sürdüren İstanbul ekibi, 58'inci dakikada Mame Mor Faye'nin fileleri havalandırmasıyla skoru 2-0'a getirdi. Konuk takım, 89'uncu dakikada Mehmet Güneş'in attığı golle farklı 1'e indirdi: 2-1. Maç Esenler Erokspor'un 2-1'lik galibiyetiyle sona erdi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR