Ertuğrul Sağlam 4-2'lik mağlubiyeti yorumladı

Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, "Bence Tolga’ya kırmızı kartı veremeyen VAR hakeminde de problem vardı. Faul de vardı, faulden ziyade orada doğrudan kırmızı kartı vermesi lazımdı" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 26.10.2024 23:01 GÜNCELLEME 26.10.2024 23:01 BİRİNCİ LİG
Ertuğrul Sağlam 4-2'lik mağlubiyeti yorumladı
Ertuğrul Sağlam 4-2'lik mağlubiyeti yorumladı

Trendyol 1. Lig’in 10. haftasında Kocaelispor, deplasmanda karşılaştığı MKE Ankaragücü'ne 4-2 mağlup oldu.

Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Kocaelispor Teknik Direktörü Sağlam, "İzlemesi keyif veren bir maç oldu. Bunu istemsizce söylemek istiyorum. Güzel bir maç oldu. Kötü başladığımız oyundan sonra dengeyi bulduk. Maalesef bir defans hatası ve buradaki anlaşmazlık bizi geriye düşürdü. İkinci yarıya biri zorunlu, diğeri de kendi inisiyatifimi kullanarak iki oyuncu değişikliği ile başladım. Oyunun kontrolünü elimize aldık. Sonuçta da iyi oynamaya başladık ve golü de bulduk. Bunu tabii söylemek zorundayım, yediğimiz son iki gol gerçekten bizim gibi bir takıma yakışmadı. Aslında elimize aldığımız oyunu maalesef orada bir baskıda geç kalması ve defansın pozisyon almada sıkıntı yaşaması sebebiyle çok basit bir gol yedik. Sonrasında yine pozisyonlarımız vardı ama şunu söylemeden geçemeyeceğim son dört maçta gol yemeyen bir takımız. Son dört maçta vermediğimiz pozisyonları maalesef bu karşılaşmada verdik. Bu durumu çözmek bunun üstesinden gelmek bizim işimiz" diye konuştu.

"Tolga’ya kırmızı kartı veremeyen VAR hakeminde de problem vardı"

Kocaeli taraftarının kırmızı kart beklediği pozisyona da yorum yapan Sağlam, "Asıl mesele Tolga’nın kırmızı kartıydı. Bence Tolga’ya kırmızı kartı veremeyen VAR hakeminde de problem vardı. Faul de vardı, faulden ziyade orada doğrudan kırmızı kartı vermesi lazımdı. Skor 2-2 iken orada kartı vermemesine söylenecek bir şey yok" ifadelerini kullandı.

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Benjamin toşak 27 dakika önce Şikayet Et
    Sen takimi korkak oynat her hafta hakemi topçulari suçla böyle korkak futbol oyatirsan daha çok maç kaybedersin şampiyon adayı takım fark yemez fark atar anladın çok komik
    Cevapla
  • malatya balabanlı 1 saat önce Şikayet Et
    Bırakın artık şu hakem muhabbetini ya , artık yeter , maçı seyrettim iki takımda iyi oynadı ama kocaelispor bariz defans hataları yaptı . A gücünü tebrik ediyorum . Bu , bunu söylemek çok mu zor . Hakem hakem bıktık artık kardeşim .
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR