Sivasspor başkanlığına adaylığını duyurdu

Sivasspor'da Başkan Burak Özçoban, 15 Temmuz'da yapılacak olan kongrede başkan adayı olduğunu açıkladı.

Bizi Takip Edin
GİRİŞ 07.07.2026 18:20 GÜNCELLEME 07.07.2026 18:20 BİRİNCİ LİG
Sivasspor başkanlığına adaylığını duyurdu
Sivasspor başkanlığına adaylığını duyurdu

Sivasspor’da yarın yapılması planlanan olağanüstü genel kurul ertelendi. Kırmızı-beyazlı kulüpte yeni kongre tarihi 15 Temmuz olarak belirlenirken, Kulüp Başkanı Burak Özçoban da başkanlığa yeniden aday olduğunu açıkladı.

Özçoban, yaptığı kamuoyu açıklamasında son ana kadar kulübü daha iyi noktalara taşıyabilecek güçlü bir adayın çıkmasını beklediklerini ancak bu süreçte sorumluluğu üstlenen bir ismin olmadığını belirtti.

Özçoban açıklamasında şunları dile getirdi:

"Son ana kadar, kulübümüzü daha iyi yerlere taşıyabilecek güçlü bir adayın ortaya çıkmasını büyük bir sabırla bekledik. Ancak gelinen noktada, kimsenin bu sorumluluğu üstlenmemesi bizleri derinden üzmüştür. Bu süreçte, yıllarca birlikte görev yaptığımız değerli yol arkadaşlarımızla yaptığımız istişareler sonucunda, güçlü bir yönetim anlayışıyla 15 Temmuz’da yapılacak kongrede Sivasspor Kulübü Başkanlığına yeniden aday olma kararı aldığımı değerli Sivasspor sevdalılarına ve kamuoyuna saygıyla duyuruyorum. Sivasspor’umuzun geleceği için mücadele etmeye devam ederken, tüm taraftarlarımızı da bu süreçte bizimle omuz omuza olmaya davet ediyoruz."

Seyfullah Kaygusuz Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah Kaygusuz

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR