Eda Baba kimdir ve kaç yaşındadır? Ne iş yapıyor? Eda Baba eğitim hayatı ve kariyeri...

Sosyal medyada seslendirdiği şarkılar ile kendini ülke çapında tanıtan Eda Baba, müzik yorumlarıyla da oldukça beğeniliyor. Peki Eda Baba kimdir? Eda Baba kaç yaşındadır? İşte Eda Baba'nın hayatı ve hakkında merak edilen diğer detaylar...

ABONE OL
GİRİŞ 07.02.2022 14:18 GÜNCELLEME 07.02.2022 14:18 BİYOGRAFİ
Eda Baba kimdir ve kaç yaşındadır? Ne iş yapıyor? Eda Baba eğitim hayatı ve kariyeri...
Eda Baba kimdir ve kaç yaşındadır? Ne iş yapıyor? Eda Baba eğitim hayatı ve kariyeri...

Eda Baba 31 Ocak 1989'da İstanbul'da dünyaya geldi. 33 yaşındadır. 

İlk ve orta öğreniminin ardından liseden mezun oldu. Daha sonra, İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Bölümü'nde öğrenim gördü. Daha sonra Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümünden başarı ile mezun oldu. 

Karsu Dönmez kimdir? Karsu nerelidir? Karsu evli mi? Asıl mesleği... Karsu Dönmez kimdir? Karsu nerelidir? Karsu evli mi? Asıl mesleği...

Eda Baba

Müzikle iç içe büyüyen Eda Baba, Eski Bando isimli müzik grubunun kurulmasında rol oynadı. Ayrıca bu grubun solistliğini yaptı. Bu grup ile çok sayıda şarkı seslendirdi ve konserler verdi. 

Eda Baba, youtube kanalında seslendirdiği şarkılarla kendini kanıttı. Özellikle 45'lik cover'leri ile adından söz ettirdi. 

Şarkıcı Eda Baba

2014'de Köpek isimli filmde oyunculuk yaptı. Ayrıca bu filmin şarkısını seslendirdi. 

2014'ten beri müzikseverler ile şarkılarını buluşturan Eda Baba, ilk albümü olan İstanbul Beyrut Paris ile oldukça büyük ilgi topladı. Ardından birçok albüme imza attı. 

Eda Baba şarkıları

İşte Eda Baba'nın albümleri:

  • İstanbul Beyrut Paris

  • Bir Küçük Tebessüm

  • Can Suyu 

  • Aile Albümü

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR