Toprak ile Fidan oyuncuları kimdir? Toprak ile Fidan ne zaman? Oyuncu kadrosu...

Star TV'nin günlük dizisi Toprak ile Fidan oyuncuları merak edildi. İşte Toprak ile Fidan dizisiyle ilgili detaylar...

ABONE OL
GİRİŞ 17.10.2022 17:27 GÜNCELLEME 17.10.2022 17:27 BİYOGRAFİ
Toprak ile Fidan oyuncuları kimdir? Toprak ile Fidan ne zaman? Oyuncu kadrosu...
Toprak ile Fidan oyuncuları kimdir? Toprak ile Fidan ne zaman? Oyuncu kadrosu...

Star TV'nin yeni dizisi Toprak ile Fidan gündüz kuşağında izleyici ile buluşacak. Bir gündüz dizisi olarak piyasaya giriş yapan Toprak ile Fidan oyuncuları bir hayli merak edildi. İşte konuya ilişkin tüm detaylar...

Yapımcılığını OGM Pictures ve Stellar Yapım'ın ortak üstlendiği Toprak ile Fidan'ın senaryosunu Ahmet Köşeoğlu, Gökçen Eroğlu, İnan Güngören, Can Özdemir, Banu Özyürek ve Nur Kıymaç yazmaktadır. Dizinin yönetmenliğini ise Eray Koçak ve Burcu Bayram Dursun yapmaktadır. 

TOPRAK İLE FİDAN NE ZAMAN?

Toprak ile fidan dizisi Ekim 2022'de başlayacak. 

Aşk ve Umut oyuncuları kimdir? Aşk ve Umut hangi gün, saat kaçta? Tüm oyuncu kadrosu (resimli)Aşk ve Umut oyuncuları kimdir? Aşk ve Umut hangi gün, saat kaçta? Tüm oyuncu kadrosu (resimli)

TOPRAK İLE FİDAN OYUNCU KADROSU

İşte Toprak ile Fidan oyuncu kadrosu...

HAZAL ADIYAMAN

Hazal Adıyaman

Dizinin başrolünde Hazal Adıyaman bulunmaktadır. En son Yalnız Kurt dizisinde boy gösteren oyuncu şimdi ise Toprak ile Fidan dizisinde boy göstermektedir. Dizide Fidan karakterine hayat vermektedir. 

OSMAN AYDIN

Osman Aydın

Bu dizinin bir diğer başrol oyuncusu ise Osman Aydın ise daha önce Emanet dizisinde rol almıştı. Bu dizide ise Toprak karakterine hayat vermektedir. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR