Yusuf Güney kimdir ve nerelidir? Nasıl ünlü oldu? Yusuf Güney oynadığı filmler...

Yusuf Güney, Survivor 2023'ün yarışmacılarından biri oldu. Bu haber üzerine gündem olan Yusuf Güney'in hayatı ve kariyeri merak edildi. İşte, merak edenler için Yusuf Güney biyografisi...

ABONE OL
GİRİŞ 24.12.2022 20:41 GÜNCELLEME 24.12.2022 20:41 BİYOGRAFİ
Yusuf Güney kimdir ve nerelidir? Nasıl ünlü oldu? Yusuf Güney oynadığı filmler...
Yusuf Güney kimdir ve nerelidir? Nasıl ünlü oldu? Yusuf Güney oynadığı filmler...

Yusuf Güney, 5 Haziran 1984'te Trabzon'da dünyaya geldi. Aslen Gümüşhane Kelkitli'dir. Şimdilerde 38 yaşındadır. 

Çocukluk dönemini Trabzon'da yaşadı. İlk ve orta öğrenimine burada devam etti14 yaşında ailesi ile birlikte Londra'ya yerleşti. Lise eğitimini de Londra'da alan Güney, orada Pazarlama Müdürü pozisyonunda görev yaptı. Türkiye'de ise Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi'nden mezun oldu. 

Yusuf Güney

YUSUF GÜNEY NASIL ÜNLÜ OLDU?

Yusuf Güney, 2005'te Rafet El Roman'ın Londra konserine katıldı. Burada Rafet El Roman'nın keşfi ve teşviki ile müzik dünyasına ilk adımını attı. Rafet El Roman ile çalışmaya başlayan Güney, ilk albümünü de "Aşk-ı Virane"  ismiyle Rafet El roman ile düet şeklinde çıkardı. Bu şarkı büyük ses getirdi. 

Güney, daha sonrasında ise albüm çalışmalarına yalnız devam etti. 'Heder Oldum Aşkına' albümü de büyük beğeni topladı. 2013'te ise oyunculuk deneyimi ile ekran karşısına geçti. 

Yusuf Güney biyografisi

YUSUF GÜNEY OYNADIĞI FİLMLER

  • 2013 - Sarı Siyah 

  • 2016 - Yüzyıllık Mühür 

Murat Eken kimdir ve kaç yaşındadır? Burcu Biricik'in neyi? Murat Eken oynadığı diziler ve filmlerMurat Eken kimdir ve kaç yaşındadır? Burcu Biricik'in neyi? Murat Eken oynadığı diziler ve filmler

SURVİVOR 2023'E KATILDI

Uzun süredir ekranlardan uzak kalan Yusuf Güney, Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği Survivor 2023'te yarışmacı olarak yer alacak. 

YUSUF GÜNEY EVLİ Mİ?

Yusuf Güney bekardır. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 1
  • AKINCI 1 yıl önce Şikayet Et
    Yusuf GÜNEY adam oğlu adamdır...
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR