Kürşat Yalçınkaya kimdir ve kaç yaşındadır? Survivor Kürşat Yalçınkaya'nın bilinmeyen hayatı

Survivor yarışmacıları arasında yer alan Kürşat Yalçınkaya'nın hayatı merak konusu oldu. Peki

ABONE OL
GİRİŞ 02.01.2023 10:27 GÜNCELLEME 02.01.2023 10:27 BİYOGRAFİ
Kürşat Yalçınkaya kimdir ve kaç yaşındadır? Survivor Kürşat Yalçınkaya'nın bilinmeyen hayatı
Kürşat Yalçınkaya kimdir ve kaç yaşındadır? Survivor Kürşat Yalçınkaya'nın bilinmeyen hayatı

Kürşat Yalçınkaya 5 Mayıs 1999'da İstanbul'da dünyaya geldi. Tam adı Ümit Kürşat Yalçınkaya'dır. Kürşat Juan ismi ile tanınmaktadır. Aslen Artvinli'dir. Şimdilerde 23 yaşındadır. 

Çocukluk dönemini İstanbul'un Ümraniye ilçesinde geçirdi. 3 çocuklu bir ailenin en küçük ferdidir. Babası tır şoförüydü. İlkokula devam ettiği dönemde (8 yaşındayken) babasını, liseye gittiği dönemde (16 yaşında) ise annesini kaybetti. 

Alper Rende kimdir ve kaç yaşındadır? Nereli? Alper Rende biyografisiAlper Rende kimdir ve kaç yaşındadır? Nereli? Alper Rende biyografisi

Kürşat Yalçınkaya

Küçük yaşlarda haraketli bir yapıya sahip olan Yalçınkaya, folklör ve latin dansı yaptı. 12 yaşında ilk youtube kanalını çekti. 4 yıl boyunca çektiği sosyal medya içerikleri rağbet görmedi. Ancak 4 yılın sonunda takipçi sayısı artmaya başladı. 

Anne ve babasını kaybedince, birçok farklı işte çalıştı. Eğitim hayatına devam ederken, diğer yandan da marketlerde çalıştı, hamallık yaptı.

Son yıllarda ise Tirtok uygulaması üzerinden yaptığı paylaşımlarla kendisini tanıttı. Yıllar içinde sosyal medya fenomeni olan Kürşat Juan, dağılan Juan grubunun da üyesidir. 2019'da ise Türkiye Başarı Ödülleri’nde 'En iyi çıkış yapan TikToker ödülü' aldı. 

Kürşat Yalçınkaya biyografisi

Barış Telli kimdir ve kaç yaşındadır? Barış Telli hayat hikayesi...Barış Telli kimdir ve kaç yaşındadır? Barış Telli hayat hikayesi...

SURVİVOR'A KATILDI

Kürşat Yalçınkaya, Survivor 2023 kadrosuna dahil oldu. Programın yapımcısı Acun Ilıcalı Kürşat Yalçınkaya'nın bu yıl Survivor'da yarışmacı olarak yer alacağını açıkladı. 

Survivor Kürşat Yalçınkaya

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Mila 1 yıl önce Şikayet Et
    Güzel
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR