Al Sancak 'Süleyman' kimdir? Fatih Gühan oynadığı diziler

TRT 1'in iddialı dizileri arasında yer alan Al Sancak dizisinde 'Süleyman' karakteri ile ön plana çıkan Fatih Gühan'ın hayatı merak konusu oldu. Peki Fatih Gühan kimdir? İşte, merak edenler için Fatih Gühan hakkında tüm bilinmeyenler...

ABONE OL
GİRİŞ 20.01.2023 14:03 GÜNCELLEME 20.01.2023 14:03 BİYOGRAFİ
Al Sancak 'Süleyman' kimdir? Fatih Gühan oynadığı diziler
Al Sancak 'Süleyman' kimdir? Fatih Gühan oynadığı diziler

Fatih Gühan 8 Haziran 1993'te Uşak'ta dünyaya gelmiştir. Aslen Uşaklı'dır. Şimdilerde 29 yaşındadır.

Çocukluk dönemini İstanbul'da geçiren Fatih Gühan, ilk, orta ve lise öğreniminin ardından Süleyman Demirel Üniversitesi Tiyatro ve Oyunculuk Bölümünden mezun oldu. 

Fatih Gühan

Eğitim hayatının ardından tiyatro oyunlarında boy göstermeye başladı. 2016-2017 dönemlerinde birçok tiyatro oyununda oyunculuk performansı sergiledi. Daha sonra kamera önündeki oyunculuk kariyerine ilk adımını attı. 

İlk dizi deneyimini gündüz kulağında uzun yıllar boyunca devam eden Beni Affet ile başladı. Buradaki tecrübesinin ardından yine aşka bir gündüz kuşağı dizisi olan Beni Bırakma'da rol aldı. 

2018'de ise ilk sinema filmi tecrübesini elde eden oyuncu Gühan, şimdilerde ise TRT ekranında izleyici ile buluşan Al Sancak dizisinde rol almaktadır. Dizide Süleyman karakterine hayat vermektedir. 

Al Sancak dizisi oyuncuları kimdir? Al Sancak hangi gün?Al Sancak dizisi oyuncuları kimdir? Al Sancak hangi gün?

Al Sancak Süleyman

FATİH GÜHAN OYNADIĞI DİZİLER

  • 2017 - Beni Affet (televizyon dizisi)

  • 2018 - Beni Bırakma (televizyon dizisi)

  • 2018 - Kapan (sinema filmi)

  • 2023 - Al Sancak (televizyon dizisi)

Fatih Gühan biyografisi

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR