Üvey Anne 'Serap' Hazal Filiz Küçükköse kimdir ve kaç yaşındadır? Hazal Filiz Küçükköse oynadığı diziler

Hazal Filiz Küçükköse, ATV ekranında yayınlanan Üvey Anne dizisindeki rolünün ardından gündeme geldi. İşte, merak edenler için Hazal Filiz Küçükköse'nin hayatı ve hakkında tüm bilinmeyenler...

ABONE OL
GİRİŞ 17.07.2023 00:06 GÜNCELLEME 17.07.2023 00:07 BİYOGRAFİ
Üvey Anne 'Serap' Hazal Filiz Küçükköse kimdir ve kaç yaşındadır? Hazal Filiz Küçükköse oynadığı diziler
Üvey Anne 'Serap' Hazal Filiz Küçükköse kimdir ve kaç yaşındadır? Hazal Filiz Küçükköse oynadığı diziler

Hazal Filiz Küçükköse 1988'de Mersin'de dünyaya geldi. Aslen Mersinli'dir. Şimdilerde 35 yaşındadır. 

Çocukluk dönemini Mersin'de geçiren Hazal Filiz Küçükköse, ilk öğrenimine de burada başladı. Lise döneminde Ankara'ya yerleşti ve daha sonra Kırıkkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümüne başladı. Mezun olmadan bu okuldan ayrıldı ve  Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya Bölümünden mezun oldu. 

Hazal Filiz Küçükköse

Eğitim hayatına devam ederken diğer yandan da oyunculuk dersleri aldı. İlk oyunculuk deneyimini 2009'da Deniz Yıldızı dizisi ile yaşadı. Ardından birçok dizide rol aldı. Asıl çıkışını Kara Sevda dizisi ile yakaladı. Ayrıca 2016 ile 2018 arasında en iyi kadın oyuncu ödüllerine layık görüldü. 

En son Bir Peri Masalı dizisinde oyunculuk performansı sergileyen Hazal Filiz Küçükköse, şimdilerde ise ATV ekranında izleyici ile buluşan Üvey Anne dizisinde rol almaktadır. Dizide Serap karakterine hayat vermektedir. 

Üvey Anne dizisi oyuncuları kimdir? Üvey Anne hangi gün? Oyuncu kadrosu (resimli)Üvey Anne dizisi oyuncuları kimdir? Üvey Anne hangi gün? Oyuncu kadrosu (resimli)

Üvey Anne Serap

OYNADIĞI DİZİLER

  • 2009-2010 - Deniz Yıldızı 

  • 2011 - Kalbim Seni Seçti 

  • 2012 - Ustura Kemal 

  • 2012 - Uçurum 

  • 2014 - Beni Affet 

  • 2014 - Günahkar 

  • 2015-2017 - Kara Sevda 

  • 2017 - Rüya 

  • 2018 - Mehmed: Bir Cihan Fatihi 

  • 2020 - Zemheri 

  • 2022 - Bir Peri Masalı

  • 2023 - Üvey Anne

HAZAL FİLİZ KÜÇÜKKÖSE'NİN EŞİ

Hazal Filiz Küçükköse, 2014'te kendisi gibi oyuncu olan Tuan Tunalı ile evlendi. Bu evlilik 2018'de don buldu. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR