Zeynep Mayruk kimdir ve kaç yaşındadır? Ne iş yapıyor? Zeynep Mayruk biyografisi

Zeynep Mayruk Tolga Sarıtaş ile nişanlanmasının ardından gündem oldu. Bunun üzerine Zeynep Mayruk'un hayatı ve kariyeri hakkında araştırmalar başladı. İşte, merak edenler için Zeynep Mayruk'un biyografisi...

ABONE OL
GİRİŞ 26.02.2024 15:52 GÜNCELLEME 26.02.2024 15:52 BİYOGRAFİ
Zeynep Mayruk kimdir ve kaç yaşındadır? Ne iş yapıyor? Zeynep Mayruk biyografisi
Zeynep Mayruk kimdir ve kaç yaşındadır? Ne iş yapıyor? Zeynep Mayruk biyografisi

Zeynep Mayruk 1989'da İzmir’de dünyaya geldi. Aslen İzmirlidir. Şimdilerde 35 yaşındadır. 

Çocukluk dönemini İzmir'de geçiren Zeynep Mayruk, ilk ve orta öğreniminin ardından Saint Charles Lisesinden mezun oldu. Daha sonra İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Moda Tasarımı Bölümünden mezun oldu. 

Modaya olan merakı lise yıllarında başladı. Bu dönemde ilk moda derslerini almaya başladı. Üniversiteye devam ettiği dönemde de bu alanda kendisini geliştirmeye devam etti. Sonrasında ise yurtdışında eğitim aldı. 

Londra Central Saint Martins’de moda eğitimine devam eden Zeynep Mayruk, alanında 6 farklı sertifika alarak ülkeye dönüş yaptı. 2013'te ise kendi adıyla bir marka kurdu. 11 yıldan beri 'Zeynep Mayruk' markasını işletmektedir. 

ZEYNEP MAYRUK YILDIRIM MAYRUK'UN KIZI MI?

Zeynep Mayruk, ünlü moda tasarımcısı Yıldırım Mayruk'un kızı değildir. 

TOLGA SARITAŞ İLE NİŞANLANDI

Zeynep Mayruk, Şubat 2024'te ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş ile nişanlandı. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Osman 3 ay önce Şikayet Et
    Allah bozmasın
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR