Bülent Cihantimur kimdir? Bülent Cihantimur'un eşi kim? Biyografik bilgileri

Bülent Cihantimur, '16 yaşındaki oğlunun 5 kişiye çarpmasının ardından yurtdışına kaçması' olayının ardından gündem oldu. Bunun üzerine Bülent Cihantimur'un hayatı ve kariyeri ile ilgili araştırmalar başladı. İşte merak edenler için Bülent Cihantimur hakkında tüm bilinmeyenler...

ABONE OL
GİRİŞ 16.03.2024 11:38 GÜNCELLEME 16.03.2024 11:38 BİYOGRAFİ
Bülent Cihantimur kimdir? Bülent Cihantimur'un eşi kim? Biyografik bilgileri
Bülent Cihantimur kimdir? Bülent Cihantimur'un eşi kim? Biyografik bilgileri

Bülent Cihantimur 1970'te Kars'ta dünyaya geldi. Aslen Karslıdır. Şimdilerde 54 yaşındadır.

Çocukluk dönemini Kars'ta geçiren Bülent Cihantimur ilk, orta ev lise öğreniminin ardından İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. Daha sonra uzmanlığı ise Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesinde Plastik Cerrahi üzerine aldı.

Estetik International Sağlık Grubu’nun kurucusu ve yönetim kurulu başkanlığını yaptı.  çalışmalarını sürdürdü. Yurtdışında da çalışmalar yaptı ve çok sayıda makale yayınladı. 

1999'da estetik merkezi kuran Bülent Cihantimur, ünlülerin estetik doktoru olarak bilinmektedir. Ayrıca 'Yaşlanmayı Reddet' isimli bir de kitabı bulunmaktadır.

Aynı zamanda Bursa Tabib Odası, Estetik Plastik Cerrahi Derneği ve Türk Kalp Vakfı üye olduğu bazı derneklerinde de boy gösterdi. 

BÜLENT CİHANTİMUR'UN EŞİ

Bülent Cihantimur yazar Eylem Tok ile evlendi. Çiftin bir erkek çocuğu oldu. Bu evlilik boşanma ile neticelendi. 

BÜLENT CİHANTİMUR'UN OĞLU

Bülent Cihantimurun oğlu, lüks cip ile 5 kişiye çarptıktan sonra annesiyle birlikte Mısır'a kaçan  17 yaşındaki T.'dir. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 20 TÜMÜ
  • Ali Veli 1 ay önce Şikayet Et
    Oğlu cinayet işleyecek. Adamın haberi olmayacak. Oğlu yurt dışına kaçacak. Adamın haberi olmayacak. Oğlu yardım isteyecek. Adamın haberi olmayacak. Bu nasıl bir olay böyle. En kötü senaryolu film ve dizilerde olmaz böyle kurgu. Bu adamın derhal içeri atılması ve yardım ve yataklıktan ceza alması gerekir.
    Cevapla
  • eray 2 ay önce Şikayet Et
    bir suç veya adli bir durum söz konusu ise şöhreti parası varsa kaçması mı lazım vicdan ahlak denen şey yokmu topluma çok kötü örnekler olunuyor yazık günah gelin adalete teslim olun
    Cevapla
  • İbrahim 2 ay önce Şikayet Et
    Bu adam organ mafyalığıda yapar öyle bir tipi var para için her şeyi yapabilecek bir tip gaddar şununda işini bitir
    Cevapla
  • İbrahimizıplatan 1 ay önce Şikayet Et
    Sen kaç yaşındasın da dizilerden böyle etkileniyorsun
    Cevapla
  • Hamza 2 ay önce Şikayet Et
    Manevi değerlerden yoksun ve onlarla alakası olmayanın vicdanlada etiklede empatiylede alakası olmuyor onlar içintek değer kendi refah ve kaygısız lüx yaşamlarıdır ....
    Cevapla
  • Şevval Yalçın 2 ay önce Şikayet Et
    Bu kadın doktorun yanında yardımcı olarak çalışıyordu 2002 den önce.Sonra doktoru kafaladı ve evlendiler.Trabzon Akçaabat'lı bir annenin nikahsız beraberliğinden doğan 2 çocuğundan biri kendisi.Zor şartlarda geçen bir çocukluktan sonra doktorun yanında işe girmesi hayatını değiştirdi.Eğitimsiz biri olarak çeşitli güzellik kurslarına katılmış ve sertifikalar almış.Yazarlığı hikaye...
    Cevapla
  • Gizem 2 ay önce Şikayet Et
    Ben çok iyi bir okurum kitaplığımda yer yok. Bu cani kadının adını ilk kez bu cinayetle duydum. Neresi ÜNLÜ!!!!! MASUMLAR NASIL ÖLDÜRÜLÜR VE KACILIR DIYE MI KITAP YAZMIŞ. Kötü anne.
    Cevapla
  • Nil 2 ay önce Şikayet Et
    Bide şimdiki havasına bak,alengirli işlerle zengin olmuşlar.Yazarım diye hava atıyor ,popüler oldu.İnsanlık yok böylelerinde ,lafa geldi mi mangalda kül bırakmazlar.Dilerim ailecek çekerler cezalarını,yaptıkları haksızların ilahi adaleti bu yaşadıkları.Fenomen davalarını bile usulsüzlükler ile kendini ört bas etmiş.
    Cevapla
  • misafir 2 ay önce Şikayet Et
    nikahsız beraberlik ve iki çocuk mu :)
    Cevapla
  • Anonim 2 ay önce Şikayet Et
    Yani tıp diploması yok mu?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR