Yabani 'Cesur' Sezer Arıçay kimdir ve aslen nerelidir? Babası kim? Sezer Arıçay'ın oynadığı diziler

Now Tv ekranında yayınlanan Yabani dizisinde Cesur karakterini canlandıran Sezer Arıçay oyunculuğu ile dikkat çekiyor. Bu kapsamda Ezer Arıçay'ın hayatı ve kariyeri ile ilgili detaylar merak edildi. İşte, Sezer Arıçay'ın biyografisi...

ABONE OL
GİRİŞ 12.03.2024 20:31 GÜNCELLEME 12.03.2024 20:31 BİYOGRAFİ
Yabani 'Cesur' Sezer Arıçay kimdir ve aslen nerelidir? Babası kim? Sezer Arıçay'ın oynadığı diziler
Yabani 'Cesur' Sezer Arıçay kimdir ve aslen nerelidir? Babası kim? Sezer Arıçay'ın oynadığı diziler

Sezer Arıçay 1991'de İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Kastamonuludur (Tosyo ilçesi). Şimdilerde 33 yaşındadır. Annesi ev hanımı, babası ise emekli öğretmendir.

Çocukluk dönemini İstanbul'da geçiren Sezer Arıçay, ilk, orta ve lise öğreniminin ardından Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun oldu. Profesyonel oyunculuk kariyerine de üniversite yıllarında başlangıç yaptı.

Lise yıllarında tiyatro ile tanışan ve müzikallarde yer alan Arıçay, kamera önündeki ilk oyunculuk tecrübesini 2010'da Yerden Yüksek dizisi ile kazandı. Show Tv ekranında izleyici ile buluşan Pis Yedili dizisindeki rolü ile akıllara kazındı.

En son dijital platformda yayınlanan Kulüp dizisinde boy gösteren oyuncu günümüzde ise Now Tv ekranında yayınlanan Yabani dizisinde oynamaktadır. Dizide Cesur karakterine hayat vermektedir.

SEZER ARIÇAY'IN OYNADIĞI DİZİLER

  • 2010 - Yerden Yüksek

  • 2011 - Pis Yedili (dizi)

  • 2014 - Beyaz Karanfil (dizi)

  • 2021 - Hekimoğlu (dizi)

  • 2021 - Beni Sevenler Listesi (sinema filmi)

  • 2022 - Son Parti (sinema filmi)

  • 2023 - Megarsus (dizi)

  • 2021-2023 - Kulüp (internet dizisi)

  • 2024 - Yabani (dizi)

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR