İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir ve aslen nerelidir? Ne iş yapıyor? İbrahim Hacıosmanoğlu’nun biyografisi

İbrahim Hacıosmanoğlu TFF Başkanlığı kapsamında adaylığını ilan ettikten sonra gündem oldu. Bunun üzerine İbrahim Hacıosmanoğlu'nun hayatı ve kariyeri ile ilgili detaylar oldukça merak edildi. İşte araştıranlar için İbrahim Hacıosmanoğlu'nun bilinmeyen hayatı...

ABONE OL
GİRİŞ 20.04.2024 01:02 GÜNCELLEME 20.04.2024 01:03 BİYOGRAFİ
İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir ve aslen nerelidir? Ne iş yapıyor? İbrahim Hacıosmanoğlu’nun biyografisi
İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir ve aslen nerelidir? Ne iş yapıyor? İbrahim Hacıosmanoğlu’nun biyografisi

İbrahim Hacıosmanoğlu 21 Şubat 1966'da Trabzon'un Of ilçesine bağlı Hayrat'ta dünyaya geldi. Tam adı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'dur. Aslen Trabzonludur. Şimdilerde 58 yaşındadır.

Çocukluk dönemini Of'ta geçiren İbrahim Hacıosmanoğlu, eğitim hayatının ardından iş hayatına atıldı ve ticaret ile meşgul oldu. 

2005 ile 2007 arasında Trabzonspor Başkan Yardımcısı olarak görev üstlendi. 2008'de Nuri Albayrak'ın Trabzonspor Başkanlığından istifa etmesinin ardından Trabzonspor Başkanı adayı oldu. Ancak seçimi kazanamadı. 

İbrahim Hacıosmanoğlu, 2012'de Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanlığı seçimlerinde aday oldu. Ancak seçimde başarı elde edemedi.

TRABZONSPOR BAŞKANI OLDU

26 Mayıs 2013'te yapılan Trabzonspor Başkanlığı seçiminde elde ettiği başarıyla Trabzonspor'un 15. Başkanı oldu. Bu görevine 2015'e kadar devam ettikten sonra, görevi  Muharrem Usta'ya devretti.

TFF BAŞKANI ADAYI OLDU

İbrahim Hacıosmanoğlu, 2024 Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanlığı seçimleri kapsamında adaylığını ilan etti. 

Erdal Alkış kimdir ve aslen nerelidir? Ne iş yapıyor? Bilinmeyen hayatıErdal Alkış kimdir ve aslen nerelidir? Ne iş yapıyor? Bilinmeyen hayatı

Servet Yardımcı kimdir ve aslen nerelidir? Kardeşi kim? Servet Yardımcı'nın biyografisiServet Yardımcı kimdir ve aslen nerelidir? Kardeşi kim? Servet Yardımcı'nın biyografisi

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • İsmail 1 hafta önce Şikayet Et
    trabzona ne verdiki tff ye vericek bizim bu işten anlıyan ve sevilen sayılan birine ihtıiiyacımız var
    Cevapla
  • hamsi kafa 1 hafta önce Şikayet Et
    galatasarayın hizmetindeyim derse başkan yapabiliriz demiş pensilvanya grup...
    Cevapla
  • TFF 1 hafta önce Şikayet Et
    Şu an ki sisteme karşı duracak tek kişi
    Cevapla
  • Şerif 1 hafta önce Şikayet Et
    Adamın kıralı Federasyon başkanı böyle olmalı hakemler yola gellir o zaman her hay bir rezillik
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    ne futbol´dan geliyor ne futbol´dan anlıyor lazım değil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR