Kızılcık Şerbeti 'Begüm' Hatice deniz kimdir? Kaç yaşında? Hatice Deniz'in oynadığı diziler…

Show Tv ekranında yayınlanan Kızılcık Şerbeti oyuncularından Hatice Deniz dikkat çeken isimler arasında. Dizide Begüm karakterini canlandıran Hatice Deniz'in hayatı ve kariyeriyle ilgili detaylar merak edildi. İşte, araştıranlar için Hatice Deniz'in biyografisi...

ABONE OL
GİRİŞ 04.05.2024 20:05 GÜNCELLEME 04.05.2024 20:06 BİYOGRAFİ
Kızılcık Şerbeti 'Begüm' Hatice deniz kimdir? Kaç yaşında? Hatice Deniz'in oynadığı diziler…
Kızılcık Şerbeti 'Begüm' Hatice deniz kimdir? Kaç yaşında? Hatice Deniz'in oynadığı diziler…

Hatice Deniz 9 Ocak 1998'de Antalya'da dünyaya geldi. Şimdilerde 26 yaşındadır.

Çocukluk dönemini Antalya'da geçiren Hatice Deniz, ilk, orta ve lise öğreniminin ardından Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun oldu. Daha sonra oyunculuk eğitimi aldı.

Hatice Deniz

Kamera önündeki ilk profesyonel oyunculuk deneyimini Exxen'de yayınlanan Gibi dizisinde yaşayan Hatice Deniz daha sonra ATV ekranında yayınlanan Aldatmak dizisinde oyunculuk performansı sergiledi.

En son Now Tv ekranındaki yayın hayatı sona eren Korkma Ben Yanındayım'da boy gösteren oyuncu günümüzde ise Show TV ekranında izleyici ile buluşan Kızılcık Şerbeti2nde rol almaktadır. Dizide Begüm karakterine hayat vermektedir. 

Kızılcık Şerbeti 'Görkem' Özge Özacar kimdir? Evli mi? Özge Özacar'ın oynadığı diziler...Kızılcık Şerbeti 'Görkem' Özge Özacar kimdir? Evli mi? Özge Özacar'ın oynadığı diziler...

Kızılcık Şerbeti Begüm

HATİCE DENİZ'İN OYNADIĞI DİZİLER

  • 2022 - Gibi

  • 2022 - Aldatmak

  • 2024 - Korkma Ben Yanındayım

  • 2024 - Kızılcık Şerbeti

Hatice Deniz'in biyografisi

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR