Ömer Kerkez kimdir ve nerelidir? Evli mi? Ömer Kerkez'in biyografisi...

Ömer Kerkez Yargıtay Başkanı olduktan sonra gündeme geldi. Bunun ardından Ömer Kerkez 'in hayatı ve eğitimi ile ilgili detaylar oldukça merak edildi. İşte, araştıranlar için Ömer Kerkez hakkında bilinmeyen tüm gerçekler...

ABONE OL
GİRİŞ 15.05.2024 09:32 GÜNCELLEME 15.05.2024 09:32 BİYOGRAFİ
Ömer Kerkez kimdir ve nerelidir? Evli mi? Ömer Kerkez'in biyografisi...
Ömer Kerkez kimdir ve nerelidir? Evli mi? Ömer Kerkez'in biyografisi...

Ömer Kerkez 1966'da Antakya'da dünyaya geldi. Aslen Antakyalıdır. Şimdilerde 58 yaşındadır.

Çocukluk dönemini Antakya'da geçiren Ömer Kerkez, ilk, orta ve lise öğreniminin ardından Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. Üniversiteden sonra ise askeri vazifesini tamamlamak üzere Trabzon'da bulundu. 

Hakimlik ve savcılık sınavından geçen Ömer Kerkez, Hatay'da stajını bitirdikten sonra Elbistan Savcısı, Kozluk Savcısı, ve Erzin Savcısı oldu. 2017'de ise Yargıtay üyeliğine seçildi.

Yargıtay Üçüncü Hukuk Dairesi Başkanlığı yaptı. 

YARGITAY BAŞKANI OLDU!

Ömer Kerkez, 14 Mayıs 224'te Yargıya Başkanı olarak seçildi. 

EVLİ Mİ?

Ömer Kerkez evlidir ve 3 çocuk babasıdır. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 2
  • göksel elbistanlı 1 ay önce Şikayet Et
    hayırlı olsun
    Cevapla
  • Burhan kahraman 1 ay önce Şikayet Et
    hatırlı olsun
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR