Masterchef Kaan kimdir ve kaç yaşındadır? Nerelidir? Masterchef 2024 Kaan'ın eşi...

Battal Kaan Özdemir Masterchef'in ana kadrosuna dahil olduktan sonra gündeme geldi. Bunun üzerine Masterchef Kaan'ın hayatı ve kariyeri merak edildi. İşte, Masterchef Kaan'ın biyografisi...

ABONE OL
GİRİŞ 02.08.2024 17:02 GÜNCELLEME 02.08.2024 17:03 BİYOGRAFİ
Masterchef Kaan kimdir ve kaç yaşındadır? Nerelidir? Masterchef 2024 Kaan'ın eşi...
Masterchef Kaan kimdir ve kaç yaşındadır? Nerelidir? Masterchef 2024 Kaan'ın eşi...

Masterchef Kaan 1988'de İstanbul'da dünyaya geldi. Tam adı Battal Kaan Özdemir'dir. İstanbulludur.  Şimdilerde 36 yaşındadır. 

2024'ten beri Antalya'da ikamet eden Kaan Özdemir, eğitim hayatının ardından, oldukça ilgili olduğu mutfak alanında kendisini geliştirmeye başladı. 

2021'den beri otel ve restoranlarda çalışan Battal Kaan Özdemir, Fransa, İngiltere, ABD ve Gürcistan'da aşçılık yaptı. 2023'ten beri ise çalışmalarına Türkiye'de devam etmektedir. 

MASTERCHEF'E KATILDI

Battal Kaan Özdemir Masterchef 2024'e katıldı. Bir başlangıç tabağı yaparak ilk tura katılan Masterchef Kaan, jüri üyesi Somer Sivrioğlu'ndan hayır, Mehmet Yalçınkaya'dan evet ve Danilo Zanna'da evet oyu alarak Masterchef önlüğünü giydi. Önlüğü giyerken 'Hanımcılık kazanacak' dedi.

İkinci tura geçmeye hak kazanan Masterchef Kaan, 33'lü düelloda da başarı elde etti ve rakiplerini eledi. Sonrasında ise ana kadroya kalma mücadelesi vererek, ana kadroya giren 18. yarışmacı oldu. 

MASTERCHEF KAAN' EVLİ Mİ?

Masterchef Kaan evlidir. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Kenan 1 ay önce Şikayet Et
    Evet, internette komedici olarak görüyorduk
    Cevapla
  • Kuzey karanlık 1 ay önce Şikayet Et
    Ya bu adam komedyen sefa doğanay, ın bir tiplemesi vardı sosyal medyada aynı o aşçıdan çok komedyene benziyor (kötü anlamda demiyorum.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR