Ali Yüce kimdir ve kaç yaşındadır? Ali Yüce'nin biyografisi...

Ali Yüce Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa ettikten sonra gündem oldu. Bunun üzerine Ali Yüce'nin hayatı ve kariyeri hakkında araştırmalar başladı. İşte merak edenler için Ali Yüce hakkında tüm detaylar...

ABONE OL
GİRİŞ 30.08.2024 17:06 GÜNCELLEME 30.08.2024 17:06 BİYOGRAFİ
Ali Yüce kimdir ve kaç yaşındadır? Ali Yüce'nin biyografisi...
Ali Yüce kimdir ve kaç yaşındadır? Ali Yüce'nin biyografisi...

Ali Yüce 1986'da İstanbul'da dünyaya geldi. Şimdilerde 38 yaşındadır.

Çocukluk dönemini İstanbul'da geçiren Ali Yüce, ilk ve orta öğreniminin ardından Eyüpoğlu Kolejinden mezun oldu. Daha sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık Bölümünü tamamladı. 

Üniversiteden sonra da akademik olarak devam etmek isteyen Ali Yüce, Miami Ad School'da yüksek lisans yaptı. 2005'ten itibaren ise aile şirketinde çalışma hayatına başladı.

2010'da SKODA Türkiye Distribütörü Yüce Auto A.Ş.'de Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev üstlendi. Diğer yandan da Deik Türkiye - Çekya İş Konseyi Başkanlığını yapmaya başladı.

Türk Çek Dostluk Derneği kurucu üyesi, Galatasaray Eğitim Vakfı Mütevelli Heyeti üyesi, ODD kurucu üyeliği ve Oyder, Büyük Kulüp ve Moda Deniz Kulübü üyeliği yaptı. 

Ali Yüce, Galatasaray Spor Kulübü’nde yıllar boyunca Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. Ağustos 2024'te görevinden istifa etti. 

ALİ YÜCE EVLİ Mİ?

Ali Yüce evlidir ve 4 çocuk babasıdır. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR