Gazeteci Kürşat Yılmaz kimdir ve nerelidir? Didem Arslan Yılmaz'ın eşi Kürşat Yılmaz...

Didem Arslan Yılmaz'ın eşi Kürşat Yılmaz'ın kariyeri ile ilgili bilgiler oldukça merak edildi. Bir dönem Reha Muhtar ile birlikte çalışan Kürşat Yılmaz da eşi gibi gazeteci. İşte, araştıranlar için Kürşat Yılmaz'ın bilinmeyen hayatı...

ABONE OL
GİRİŞ 09.09.2024 09:05 GÜNCELLEME 09.09.2024 09:05 BİYOGRAFİ
Gazeteci Kürşat Yılmaz kimdir ve nerelidir? Didem Arslan Yılmaz'ın eşi Kürşat Yılmaz...
Gazeteci Kürşat Yılmaz kimdir ve nerelidir? Didem Arslan Yılmaz'ın eşi Kürşat Yılmaz...

Kürşat Yılmaz 1961'de Giresun'da dünyaya geldi. Aslen Giresunludur. Şimdilerde 63 yaşındadır. 

İlk, orta ve lise öğreniminin ardından Marmara Üniversitesi'nden mezun oldu. Daha sonra gazetecilik kariyerine adım attı.

Uğur Dündar ile Arena, Reha Muhtar ile Ateş Hattı programlarında çalıştı. Star Tv, Show Tv, Kanal D Televizyonlarında Haber Müdürü olarak görev aldı. Habertürk TV Haber koordinatörlüğü yaptı. 

Bir dönem bir internet sitesinin yönetimini de üstlendi. Diğer yandan Deniz Gezmiş'i konu alan 'Bir Deniz Hikayesi' isimli kitap çıkardı. 

Kürşat Yılmaz

ÇALIŞTIĞI KANALLAR

  • Flash TV

  • Kanal D

  • Star T

  • Habertürk 

  • ATV

  • TGRT Haber

DİDEM ARSLAN YILMAZ İLE EVLENDİ

Kürşat Yılmaz 2010'da kendisi gibi gazeteci olan ve günümüzde Show TV ekranında program sunuculuğu yapan Didem Arslan ile evlendi. Çiftin Mina adında bir çocuğu bulunmaktadır. 

Didem Arslan Yılmaz kimdir ve aslen nerelidir? Didem Arslan Yılmaz'ın eşi...Didem Arslan Yılmaz kimdir ve aslen nerelidir? Didem Arslan Yılmaz'ın eşi...

Didem Arslan Yılmaz

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR