İdil Bilgen kimdir ve asıl mesleği ne? İdil Bilgen'in babası kim? Biyografisi...

İdil Bilgen, 2024 Türkiye Güzeli olarak belirlendikten sonra gündeme geldi. bunun üzerine İdil Bilgen'in yaşı, kariyeri ve hayatıyla ilgili detaylar merak edildi. İşte İdil Bilgen'in bilinmeyen hayatı...

ABONE OL
GİRİŞ 18.09.2024 15:57 GÜNCELLEME 18.09.2024 15:58 BİYOGRAFİ
İdil Bilgen kimdir ve asıl mesleği ne?  İdil Bilgen'in babası kim? Biyografisi...
İdil Bilgen kimdir ve asıl mesleği ne? İdil Bilgen'in babası kim? Biyografisi...

İdil Bilgen 2000'de İstanbul'da dünyaya geldi. Şimdilerde 24 yaşındadır. Babasının eski New York Büyükelçisi olduğuna dair teyit edilmemiş bir bilgi vardır. 

Çocukluk dönemini İstanbul'da geçiren İdil Bilgen, ilk, orta ve lise öğreniminin ardından Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi Bölümünden mezun oldu. 

TÜRKİYE GÜZELİ SEÇİLDİ

İdil Bilge, 2024 Miss Turkey yarışmasına katıldı. Berfu Yenenler, Selen Soyder, Gizem Karaca, Amine Gülşe ve Neşe Erbek'in jüri koltuğunda oturduğu yarışmada birincilik elde etti.

Önümüzdeki günlerde ise Miss World'de  Türkiye'yi temsil edecek. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 3
  • alican şahin 8 saat önce Şikayet Et
    jüri bayanlardan oluşuyor. erkeksi birini seçmişler.
    Cevapla
  • Yiğit 1 gün önce Şikayet Et
    Bundan olsa olsa erkek güzeli olur . Jüri üyelerinde sıkıntı var galiba.
    Cevapla
  • vatandaş 3 gün önce Şikayet Et
    Ben olsam mahalle güzeli bile seçmem Zevkler mi değişti , torpilmi var anlayamadım
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR