Bolu’da direksiyon başında kalp krizi geçirip, tarlaya uçan sürücü can verdi

Bolu'da meydana gelen kazada otomobiliyle seyir halindeyken kalp krizi geçirerek tarlaya uçan sürücü hayatını kaybetti.

ABONE OL
GİRİŞ 30.09.2022 18:01 GÜNCELLEME 30.09.2022 18:01 ÜLKE'DE BUGÜN
Bolu’da direksiyon başında kalp krizi geçirip, tarlaya uçan sürücü can verdi
Bolu’da direksiyon başında kalp krizi geçirip, tarlaya uçan sürücü can verdi

Kaza, saat 11.00 sıralarında Dörtdivan ilçesi Ayvatlar mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, otomobiliyle seyir halinde olan Ethem Hotoğlu isimli sürücü, kalp krizi geçirmesi neticesinde direksiyon hakimiyetini kaybederek aracıyla yol kenarında bulunan tarlaya uçtu. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

OLAY YERİNDE KALP MASAJI YAPILDI

Sağlık ekiplerinin kalp krizi geçirdiğini tespit ettiği Hotoğlu’na olay yerinde dakikalarca kalp masajı yapıldı. Hotoğlu, ilk müdahalesinin ardından Gerede Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ağır yaralı olarak hastaneye götürülen sürücü, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

KAYNAK : İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR