Bursa’da iki grup arasında çıkan ‘kız’ meselesinde ortalık meydan muharebesine döndü

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde iki grup arasında ‘kız’ meselesi nedeniyle kavga çıktı. Acımasızca birbirine saldıran iki grup, polislerin olay yerine gelmesiyle bölgeden hızla uzaklaştı.

ABONE OL
GİRİŞ 09.09.2022 09:38 GÜNCELLEME 09.09.2022 10:05 ÜLKE'DE BUGÜN
Bursa’da iki grup arasında çıkan ‘kız’ meselesinde ortalık meydan muharebesine döndü
Bursa’da iki grup arasında çıkan ‘kız’ meselesinde ortalık meydan muharebesine döndü

Olay, merkez Nilüfer ilçesi 100. Yıl Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, iki grup arasında ‘kız’ meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken taraflar birbirlerine girdi. Gençler birbirlerine acımasızca vururken çevredekiler durumu polis ekiplerine bildirdi. Kavga eden gençler polisin geldiğini görünce bölgeden hızlıca uzaklaştı. Acımasızca birbirlerine vuran gençlerin o anları orada bulunan başka bir vatandaşın cep telefon kamerasına yansıdı.

KAYNAK : İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldum. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarında kurduğum internet haber sitesiyle başladım. Kurduğum sitede 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdım. 2022 yılından bu yana Haber7 bünyesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere çok sayıda haber, grafik ve video hazırladım. Kariyerime Haber7'de gündem editörü olarak devam etmekteyim.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR