Yol kenarına tuvaletini yapıyordu, silahla vurdular

Bursa İnegöl'ün Fatih Mahallesi'nde meydana gelen olayda yol kenarında tuvaletini yapan adam, kimliği belirsiz şahsın silahla ateş etmesi sonucu yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 15.02.2024 10:44 GÜNCELLEME 15.02.2024 10:46 ÜLKE'DE BUGÜN
Yol kenarına tuvaletini yapıyordu, silahla vurdular
Yol kenarına tuvaletini yapıyordu, silahla vurdular

Olay saat 22.30 sıralarında Fatih Mahallesi Gazi Atatürk Caddesi sonundaki yeşil alanda meydana geldi. Arkadaşı Yücel A. (42) ile araçta oturan Oktay A. (40), tuvaletini yapmak için araçtan indi. Oktay A., tuvaletini yeşil alana yaptığı sırada nereden ateşlendiği bilinmeyen tabancadan çıkan 2 merminin bacağına ve kalçasına isabet etmesiyle yaralandı. Kanlar içinde kalan adam arkadaşı tarafından araçla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Polis şüpheliyi arıyor.

 

KAYNAK : İHA
Furkan Uyar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Furkan Uyar

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.
YORUMLAR 13 TÜMÜ
  • fahri 2 ay önce Şikayet Et
    Maalesef dinsizin hakkından imansızın geldiği bir devirde yaşıyoruz. Bu fahiş ve haramlı hayat devam ederse daha kötü günlerin de gelmesi mukadder, herkes haramzade oldu sonu kötü bu gidişin.
    Cevapla
  • ...., 2 ay önce Şikayet Et
    Belki adam prostat belki hasta
    Cevapla
  • abdullah 23 2 ay önce Şikayet Et
    emsal olur çünkü artık insanlarda haya diye bir şey kalmadı onları durduracak kanun da yok,vatandaş iyi yapmış.
    Cevapla
  • ömer faruk 2 ay önce Şikayet Et
    biraz ağır olmuş ama hak etmiş de olabilir.büyük ihtimal gündüz vakti 3 harflilerin güvenlik görevlileri tarafından bacağına ve kalçasına sıkılmıştır.nokta. belki bir daha o haltı yapmaz nokta.
    Cevapla
  • Taner GÜN 2 ay önce Şikayet Et
    İllaki CİN çarpacak diye bi kural yok İNSAN da ÇARPAR
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR