Duygulandıran farkındalık! Çiçeğin içerisinde yazan notu okuyan kadınlar...

Yaptığı içeriklerle sosyal medyada tanınan şakacı Abdullah Çelik, önemli bir konuda farkındalık gerçekleştirdi. Çelik'in kadınlara armağan ettiği çiçeğin içerisine yazdığı notu okuyan kadınlar, duygu dolu anlar yaşadı.

ABONE OL
GİRİŞ 16.10.2024 09:26 GÜNCELLEME 16.10.2024 09:36 ÜLKE'DE BUGÜN
Duygulandıran farkındalık! Çiçeğin içerisinde yazan notu okuyan kadınlar...
Duygulandıran farkındalık! Çiçeğin içerisinde yazan notu okuyan kadınlar...

Bursa başta olmak üzere birçok şehirde yoldan geçen insanlara şakalar yaparak yüzlerinde bir tebessüm oluşmasına sebep olan Abdullah Çelik, yaptığı son çekimle güldürmek yerine ağlattı. 

"Kadına yönelik şiddet" konusunda farkındalık oluşturmak isteyen Çelik, aldığı çiçekleri kadınlara armağan etti. 

"YAŞAM HER KADININ HAKKIDIR"

Armağan ettiği çiçeklerin içerine yazdığı, "Yaşam, her kadının hakkıdır. Bu gül, bu mücadelenin ve sevginin simgesidir. İyi ki varsınız." notu kadınlara duygusal anlar yaşattı. 

"KADINLAR NE KORKUYORLARDI NE DE GÜLÜYORLARDI"

Yaptığı çekimlerle birçok insanı güldürmeyi başardığını söyleyen Çelik, "Genellikle herkesi güldürmeyi bir şekilde başarmıştım. Kadınlar biraz daha dikkatli olduğundan ne korkuyorlardı, ne de gülüyorlardı. Son yaptığımız çekimlerde de onlara aldığımız çiçekleri takdim ederek bir nebze de mutlu olmalarını yalnız olmadıklarını hissettirmek istedik." ifadelerini kullandı. 

"KADINLARA KARŞI YAPILAN BU ŞİDDETİN SON BULMASI GEREKİYOR"

Armağan ettikleri her çiçeğin içerisine farklı notlar yazarak yerleştirdiklerini belirten Çelik, "Farklı farklı notlar yazarak çiçekleri onlara verdik. Kimi mutlu olurken, kimi ise gözyaşlarını tutamadı. Bence kadınlara karşı yapılan bu şiddetin son bulması gerekiyor. İnşallah bir nebze de olsa onlara karşı bu duyarlılığı oluşturabilmişizdir." dedi.

KAYNAK : İHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.
YORUMLAR 2
  • memo 5 saat önce Şikayet Et
    zaten yaşam hakkıdır diyor, öldürmen ama öldürmekden beter ederim.
    Cevapla
  • Abdullah 6 saat önce Şikayet Et
    Korkarım bu adam çevresindeki kadınlara şiddet uyguluyordur
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR