Bursa'nın golcüsüne dünya devi talip

Juventus'un, Bursaspor’un golcüsü Necid'i yakından takip ettiği bildirildi.

ABONE OL
GİRİŞ 01.01.2016 21:13 GÜNCELLEME 01.01.2016 21:13 Bursaspor
Bursa'nın golcüsüne dünya devi talip
Bursa'nın golcüsüne dünya devi talip

Bursaspor’un golcü futbolcusu Tomas Necid, İtalya’nın önemli takımlarından Juventus tarafından takip ediliyor.

Yeşil-beyazlı takımın sezon başında Hollanda’nın Zwolle takımından transfer ettiği Necid, attığı gollerle kısa sürede herkesin takdirini topladı. Çek basınına açıklamalarda bulunan Necid’in menajeri Jiri Müller, Juventus’un golcü futbolcuyla ilgilendiğini açıkladı.

"Zebra" takma isimli Juventus’un oyuncuyu geçen seneden itibaren takibe aldığını ifade eden Müller, “Necid’in Türkiye’de tekrar goller atması sebebiyle Juventus takibini sürdürüyor. Necid, sezon başında Bursaspor’u tercih etti. Onun için daha iyi olacağını düşündük. Kendisi Türkiye liginin saldırgan forvetlerinden bir tanesi. Juventus ile sürekli temas halindeyim. Takımın sportif direktörlüğünü Pavel Nedved yapıyor. Necid, gollerine devam ettiği zaman, Juventus için konuşabiliriz. Her şey Necid’in performansıyla ilgili” dedi.

Necid’in haziran ayındaki Avrupa Şampiyonası’nda mücadele edeceğini vurgulayan Müller, “Necid, ligin ikinci yarısında aynı performansı devam ettirmeli. Milli takımda da Lafata ve Skoda ile mücadele edecek” diye konuştu.

YORUMLAR 1
  • dev 10 yıl önce Şikayet Et
    dünya devini görünce es es sandım ama yanılmışım
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR