Hamza hoca 'Çık 2-3 tane daha penaltı yaptır' dedi

Spor Toto Süper Lig’in ikinci yarısı için hazırlıklarını Antalya Side’de sürdüren yeşil-beyazlılarda, 19 yaşındaki stoper Ertuğrul Ersoy, açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 08.01.2017 12:43 GÜNCELLEME 08.01.2017 12:43 Bursaspor
Hamza hoca 'Çık 2-3 tane daha penaltı yaptır' dedi
Hamza hoca 'Çık 2-3 tane daha penaltı yaptır' dedi

Kupada oynanan ve iki penaltı yaptırdığı Akhisar Belediyespor maçının devre arasında yaşananları anlatan genç stoper Ertuğrul Ersoy, “Hocanın nasıl kaliteli bir insan olduğunu anlatabilirim. Maçta iki penaltı yaptırdım ve benim için kötü geçiyordu. Kupanın iki favori takımıyız. Onları orada yendiğimiz zaman daha rahat üst tura çıkacağız. Devre arasında içeri girdik. Benim moralim çok bozuktu. Hocaya beni çıkartmasını ve kendimi hiç iyi hissetmediğimi söyledim. Hoca da bana, ‘Şu maçta seni oyundan alır mıyız? Şimdi sahaya çıkıyorsun ve 2-3 tane daha penaltı yaptırıyorsun’ dedi bana. Orada ne kadar büyük bir hoca ve ne kadar güzel bir insan olduğunu anladım. Hoca arkamızda durduğu sürece ne hocayı ne de taraftarı yanıltmayacağım” diye konuştu.

“Geri pas attığımız zaman küfür yiyeceğiz mi diye düşünüyorum”

Taraftarların tepkisinin kendilerini etkileyip etkilemediğinin sorulması üzerine genç stoper, “Biz de oradan geldik, tribünlerden maç izliyorduk. Maçın havasına kapılıp, bağırıp çağırabiliyorduk ama aşırıya kaçmak biraz sıkıntı. Enes’in o noktaya gelmesinin sebebi üzerinde baskı olmaması. Kimseyi kötülemiyorum ama burada geri pas attığımız zaman küfür yiyeceğiz mi diye düşünüyorum ben. Aşırıya kaçmadığı sürece bu işin literatüründe bunlar var. Zaman zaman Bilal ağabeye, İsmail ağabeye, Merter ağabeye sezon başında yapılan şeyler ciddi anlamda biraz ağırdı. Tekrardan toplardık, birlik beraberlik içinde inşallah ikinci devreyi iyi bitirip Avrupa’ya gitmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

KAYNAK : İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR