Galatasaray almadı, Bursaspor getiriyor!

Galatasaray sezon başında transfer etmedi, Bursaspor Cheick Tiote'yi getiriyor! Bursaspor'a menajerler vasıtasıyla Newcastle United'da oynayan Cheik Tiote önerildi.

ABONE OL
GİRİŞ 09.01.2017 09:26 GÜNCELLEME 09.01.2017 09:27 Bursaspor
Galatasaray almadı, Bursaspor getiriyor!
Galatasaray almadı, Bursaspor getiriyor!

La Havre forması giyen sağ bek Chabeke'ye imza attırmaya hazırlanan Bursaspor, 3 takviye daha gerçekleştirmeyi planlıyor. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, stoper, orta saha ve forvete birer oyuncu isterken, menacerler tarafından sürpriz öneri geldi: Cheik Tiote.

Sezon başında Galatasaray'ın kapısından dönen, hatta İstanbul'a kadar getirilen Tiote, Sarı-Kırmızılı takımla resmi sözleşme imzalayamamıştı. Cim Bom tercihini Nigel De Jong'dan yana kullanıp, Tiote'nin de sağlık testlerinden geçemediğini iddia etmişti. Bursaspor, Tiote ismini gündeme alırken, olumsuz yanıt verilmedi. Yeşil-Beyazlılar öncelikle Tiote'nin menacerinden detaylı bir sağlık raporu istedi.

2 maçta oynadı

Bu sezon İngiltere Championship ekibi Newcastle United'da 2 maça çıkan 30 yaşındaki Fildişili ön libero için Bursaspor kesinlikle bonservis de vermek istemiyor. Kulübüyle yarım sezon sözleşmesi kalan Tiote'nin transferi önümüzdeki hafta olumlu veya olumsuz şekilde kesinlik kazanacak.

KAYNAK : Fanatik
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR