Güzellik eşittir sağlıklı beslenme

Cilt güzelliğinin asıl sırrı, cildinizi içeriden nemlendirmek… Yapacağınız hiçbir makyaj ve cilt bakımı sağlıksız, kuru bir cildin görüntüsünü kapatamaz.

ABONE OL
GİRİŞ 21.12.2016 11:54 GÜNCELLEME 21.12.2016 11:54 Cilt Bakımı
Güzellik eşittir sağlıklı beslenme
Güzellik eşittir sağlıklı beslenme

Hücre yenilenmesi ve kolajen üretimi, cildinizin iyi görünmesi için en yüksek düzeyde tutulması gereken ve sürekli olarak devam eden bir süreçtir. Bunun için de tek yapmanız gereken, cildinizin onarımına, yenilenmesine ve korunmasına faydalı olacak besinlerle onu beslemenizdir. Gerçek ışıltı ve pembe yanaklar ancak vücudunuzun içinden gelebilir.

Şeker, işlenmiş karbonhidratlar, kafein, alkol, işlenmiş yiyecekler ve kötü yağlar bakımından zengin bir beslenme alışkanlığınız varsa cildinizde gereksiz yağlanmalar ve sivilceler oluşabilir.

Eğer bir yerlerden başlamak istiyorsanız, sebze ve salata yiyerek, abur cubur tüketmeyerek, cildinizin iyi görünmesi için bir şans verebilirsiniz. Özellikle C vitamini ve bioflavanoidler cildin genç görünmesini sağlıyor ve yaşlanmayı geciktiriyorlar. Cildinizin sıkı ve genç kalmasını istiyorsanız, yeterli C vitamini tüketmelisiniz.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR