A'dan Z'ye evde doğum günü partisi fikirleri! Doğum günü partisi nasıl yapılır? Yaş pasta tarifi

Evde sürpriz doğum günü partisi organizasyonlarını ayarlama peşindeyseniz, uygun fiyatlı ve eğlenceli bir organizenin püf noktalarını haberimizin detaylarında bulabilirsiniz! Doğum günü hazırlıkları nasıl yapılır? Evde doğum günü nasıl yapılır? Çocuk doğum günü pastası nasıl yapılır? Doğum günü süslemeleri fikirleri neler? Çocuklar için doğum günü partisi kombin önerileri neler? Doğum günü için çocuklara taç yapımı...

ABONE OL
GİRİŞ 25.09.2019 07:46 GÜNCELLEME 25.09.2019 08:08 Çocuk
A'dan Z'ye evde doğum günü partisi fikirleri! Doğum günü partisi nasıl yapılır? Yaş pasta tarifi
A'dan Z'ye evde doğum günü partisi fikirleri! Doğum günü partisi nasıl yapılır? Yaş pasta tarifi

Sürpriz doğum günü partisini sevmeyen bir kimse olmadığı gibi arkadaşlarıyla doyasıya eğlenebileceği doğum günü partilerini sevmeyen çocukta yoktur. Gösterişi seven annelerin büyük şatafatlarla yaptığı ilk yaş günü partileri, hem unutulmaz hem de kalıcı bir hatıra olarak akıllarda kalacağı için ekstra önem gösterilir. Bebeklik ve çocukluk döneminde organize edilen doğum günü partileri yaş grubuna göre farklılık gösterirken bebekler için doğum günü partisi daha çok Babyshower tadında, çocukluk döneminde ise eğlence odaklı parti ayarlanır. Günümüzde doğum günü organizasyonu firmalarının fiyatları dudak uçuklatacak kadar fazla olduğu için evde uygun fiyatlı doğum günü partisi organize etmek daha mantıklı bir davranış olacaktır. Sürpriz doğum günü partisi nasıl organize edilir? Doğum günü partisi hazırlıkları nasıl tamamlanır? Doğum günü yapmak için nelere ihtiyaç vardır? Doğum günü hazırlıkları nasıl yapılır? Doğum günü çocuklarına özel fikirler...

DOĞUM GÜNÜ PASTASI NASIL YAPILIR? EVDE DOĞUM GÜNÜ PASTASI TARİFİ

Çocuklar için doğum günü partisi

MALZEMELER:

150 gram tereyağı
1 su bardağı şeker
3 adet yumurta
1+1/4 su bardağı un
1,5 çay kaşığı kabartma tozu
2 çorba kaşığı kakao
2 çorba kaşığı süt
1 parça yağlı kağıt

İÇİNE:

1 paket çikolatalı krem şanti
Arzu edilen meyveler

SÜSLEMEYE:

1 paket bitter çikolata
1 paket fıstıklı çikolata

TIKLA OKU: EVDE YAPILABİLECEK ÇOCUK SAÇ MODELLERİ NELER?

doğum günü pastası nasıl yapılır

YAPILIŞI:

Doğum günü pastasını hazırlamaya ilk olarak krem şantiyi hazırlamakla başlayıp şimdilik dondurucuda bekletin. Ardından içinde yer alacak olan meyveleri bir güzel doğradıktan sonra süzgeçte suyun süzülmesini bekleyin. Çikolataları parçalayıp koyarak üstüne 1 bardak kadar su ekleyin. Oda sıcaklığında erimiş tereyağını şekerle çırpın.

Yumurtaları karışıma ekleyip güzelce karıştırın. Un, kabartma tozunu, kakao ve sütü katıp çırpın. Kekin kalıbına yağlı kağıt yerleştirip karışıma dökerek fırına koyun. 180 derecede 30-40 dakika arası pişirin. Çikolata kasesi ocakta erirken keki kalıptan alıp 2'ye kesin.

Dondurucudan krem şantiyi çıkarıp kekin bir parçasına sürün ve meyveleri de ekleyip üstünü örtün. Kalan krem şantiyi kekin yanlarına dağıtıp zevkinize göre süsleyin. Servise hazır hale getirene kadar dinlenmesini sağlayın.

Afiyet olsun...

PRATİK TAÇ NASIL YAPILIR? ALÜMİNYUM FOLYO İLE ÇOCUK TACI YAPIMI

Çocuk tacı yapımı

TIKLA OKU: BEBEK VE ÇOCUKLAR NAZARDAN NASIL KORUNULUR?

Özel günlerde çocuklarınızın ve arkadaşlarının takabileceği kral taçlarının yapımını sizler için anlattık...

Malzemeler:

- Alüminyum folyo

- Karton kutu

- Makas

- Renkli sticker

- Yapıştırıcı

Yapılışı:

1- İçerisi boş olan bir alüminyum folyo kutusunu düz bir şekilde açın.

2- Üç parmak kalınlığında küçük, büyük ve tekrar küçük olmak üzere ortada bir üçgen kesin.

3- Alüminyum folyo ile kesilen kartonu kaplayın.

5- Kartona daire şeklini verdikten sonra uç kısımları yapıştırıcı ile birbirine sabitleyin.

6- Tacın üzerini çocuğunuzun sevdiği stickerler ile süsleyin.

EVDE DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ FİKİRLERİ NELER? DOĞUM GÜNÜ HAZIRLIKLARI

Evde doğum günü partisi fikirleri

Çocuğunuzun doğum günü partisi işinin altından hem ucuz hem de en güzel şekilde çıkmak istiyorsanız tonlarca para vermenize gerek yok! Ev bütçesine uygun şekilde hazırlıklarınızı sürdürebilir, çocuğunuza çok şık ve eğlenceli bir sürpriz doğum günü partisi düzenleyebilirsiniz. Evde doğum günü partisi organize edecekseniz işinize yarayacak öneriler...

1- Zamanlamanın önemi: Parti saatlerini gün içerisinde uygun bir zamana alın. Bunun için en ideal aralık öğleden sonra akşamdan önce yani ikindi vaktidir.

2- İndirimleri yakalayın: Aklınızda uzun zamandır doğum günü partisi organize etmek varken bu süre boyunca mağazalardaki indirimleri takip edebilirsiniz.

3- İş ve arkadaş çevresini değerlendirin: İmkanlarınızdan yararlanarak etrafınızdaki kimselerden yardım rica edin. Mesela; tiyatrocu arkadaşınız varsa çocukları eğlendirmek için palyaço olmasını isteyebilirsiniz.

TIKLA OKU: ÇOCUKLAR İÇİN EN EĞLENCELİ CUPCAKE SUNUMLARI

Doğum günü partisi hazırlıkları

ÇOCUKLARA ÖZEL DOĞUM GÜNÜ KOMBİN ÖNERİLERİ

Doğum günü partisi hem eğlenceli hem de özel bir gün olması nedeniyle hemen hemen herkesin en sevdiği faaliyetlerden biridir. Hele de çocuğunuzun en yakın arkadaşının doğum günü yaklaşmışsa o gün oraya ne olursa olsun muhakkak gidilecektir. Bu özel günde çocuğunuzun hem şık hem de rahat olmasını istiyorsanız bu kombinlere mutlaka göz atmalısınız.

İşte kız ve erkek çocukları için doğum günü partisi kombinleri...

Kombinin detayları:

Kareli gömlek: Koton

Spor ayakkabı: Flo

Pantolon: Koton

Saat: Hepsiburada- Quartz

Kombinin detayları:

T-Shirt: Koton

Spor ayakkabı: Flo

Pantolon: Koton

Bere: Koton

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR